Тя е подала сигнал в полицията още през 2019 г.
Още една жертва на мъжа, задържан за побой над жена в Ямбол. След репортаж на NOVA, тя се свърза с редакцията ни и заяви, че е пострадала от същия човек преди години. Твърди, че след побой е подала и сигнал в полицията през 2019 г., а заплахите към нея и семейството ѝ са продължили цяла година.
Пребитата наскоро Магдалена, сподели, че Хюсейн лично се е похвалил, че и преди е нанасял побой на жени.
„Каза ми, че не съм първата и е правил и по-лоши неща. Дори е намушквал”, разказапострадалата.
Това доведе до нов сигнал. Жена, пожелала анонимност, сподели, че Хюсейн я е нападнал, когато се е прибирала и е говорила с приятеля си. По думите й не го е познавала.
„Каза ми да затворя телефона иначе ще ми избие зъбите. Бях в шок и докато реагирам, ме удари. Телефонът ми изхвърча и се изключи. Започна да ме бие жестоко”, разказа другата жертва.
След като успява да избяга и да подаде сигнал до органите на реда, започнали и заплахите.
„Поиска да отменя жалбата иначе щяло да стане много лошо”, допълни жената.
Насилникът от Ямбол е в ареста, като прокуратурата повдигна две обвинения срещу него.
https://nova.bg/news/view/2025/03/28/49 ... %BE%D0%BB/
Прочетено: 33 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Предишна жертва на насилника от Ямбол: Заплаши, че ще ми избие зъбите, после ме преби жестоко
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
37-годишен преби жестоко мъж в София, вкара го в кома
от Mozo » вт апр 08, 2025 12:04 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 27 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт апр 08, 2025 12:04
-
-
-
Голф размаза патрулка, спряла на "Хемус" за предишна катастрофа
от Mozo » пет авг 09, 2024 12:58 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 42 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет авг 09, 2024 12:58
-
-
-
Жестоко пребити заради забележка: Докъде стигна МВР?
от Mozo » вт май 06, 2025 12:55 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 7 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт май 06, 2025 12:55
-
-
-
Баща и синовете му счупиха носа и избиха зъбите на мъж в Перник
от Mozo » пон яну 06, 2025 12:35 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 38 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон яну 06, 2025 12:35
-
-
-
Мъж жестоко пребит от охраната в пловдивски бар, недоумява защо (Снимки)
от Mozo » чет авг 01, 2024 14:35 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 53 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет авг 01, 2024 14:35
-