“Убихте ме”, крещял 47-годишният Даниел Кискинов от Казанлък, докато двамата полицаи Борис Тодоров и Димитър Иванов го налагали в двора на къщата му. Това стана ясно в Апелативния съд в Пловдив, който остави за постоянно в ареста отстранените служители на МВР. Кискинов почина на 26 февруари, след като е задържан по сигнал за откраднато колело на негов приятел.
Не е ясно дали Иванов и Тодоров са били с боди камери
и те са записали виковете на Даниел, или разследването е ползвало камера със звук от съседен имот.
Димитър Иванов е дал подробни обяснения след задържането си, става ясно в съда. Той твърди, че е опитал да предотврати насилието и само колегата му Тодоров е бил Кискинов. “Не разбирам защо съм в ареста, аз съм невинен”, каза Иванов пред съда.
“Ако сте невинен, не би трябвало да имате мярка въобще”, реагира председателят на състава Милена Рангелова. Другият обвиняем полицай Борис Тодоров също твърди, че не е виновен.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20156954
Прочетено: 71 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Двама полицаи си прехвърлят вината за смъртта на Даниел от Казанлък, той дарил 17 имота седмица преди да го пребият
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Лекар призна вината си за смъртта на Матю Пери
от Mozo » чет окт 03, 2024 12:56 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 53 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет окт 03, 2024 12:56
-
-
-
Пребитият до смърт от полицаи в Казанлък крещял: Убихте ме!
от Mozo » чет мар 20, 2025 14:04 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 35 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет мар 20, 2025 14:04
-
-
- 0 Отговори
- 65 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет май 17, 2024 12:36