Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Ванс: Не съм целял да обидя военните на Великобритания и Франция

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Ванс: Не съм целял да обидя военните на Великобритания и Франция

Мнение от Mozo »

Американският вицепрезидент Джей Ди Ванс трябваше да поясни, че отправените от него критики срещу евентуални европейски мироопазващи сили в Украйна не са били насочени срещу Великобритания или Франция. Причината е острата реакция от страна на британски политици и бивши военни, предаде Пи Ей Мидия/ДПА, цитирани от БТА.

В интервю от снощи Ванс изглежда омаловажи потенциала на „20 000 военнослужещи от някаква произволна страна, която не е водила война от 30 или 40 години“ да могат да следят за спазването на каквото и да било прекратяване на огъня.

Мнозина наблюдатели сметнаха, че коментарите му са били насочени към Великобритания и Франция, които са начело на европейските усилия за подсигуряване на мирна сделка между Русия и Киев.

По-късно днес Ванс заяви, че е абсурдно и нечестно да се предполага, че е имал предвид която и да било от двете страни. „Дори не споменавам Великобритания или Франция във видеото, а и двете страни са се сражавали храбро заедно със САЩ през последните 20 години, а и след това", посочи той.

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/20041037
Прочетено: 50 пъти
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Ванс: Не съм целял да обидя военните на Великобритания и Франция

Мнение от Mozo »

Като не е Зеленски, когото могат да си подритват като парцалена кукла, можели и да се извиняват. Мърши.
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”