Двамата продуценти ще обжалват решението на НФЦ, според което новата им лента "Емил" за втори път не получава финансиране
"Приятно ми е, Мавриков" коли и беси в киното." С тази реплика от времето, когато Васил Мавриков бе част от "Господари на ефира", продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов разкриха в подкаста си "Неофишъл", че като член на художествената комисия в Националния филмов център (НФЦ) той гласува милиони левове да бъдат отпуснати за филми на кума му, режисьора Станислав Дончев - Стамбата.
Новият филм на двамата продуценти - "Емил" за легендарния български певец Емил Димитров, за втори път не е класиран на последната сесия на НФЦ, чиито резултати излизат на 20 януари. Иван и Андрей припомнят, че и "Гунди - легенда за любовта", превърнал се в най-гледания български филм, също не получава част от бюджетните пари на филмовия център.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/19884865
Прочетено: 110 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Иван и Андрей: "Приятно ми е, Мавриков" коли и беси в киното, дава милиони за филми на кума си
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Васил Мавриков: Станислав Дончев ми е колега, а не кум. Нямам нищо лично към Иван и Андрей
от Mozo » пон фев 10, 2025 15:38 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 117 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон фев 10, 2025 15:38
-
-
- 0 Отговори
- 47 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт яну 07, 2025 12:42