След бойкотите на хранителни магазини в Хърватия, породени от високите цени на хранителните стоки, у нас граждански организации призоваха за същите действия сред българите. Движението "Системата ни убива", Федерация на потребителите в България и Обединени пенсионерски съюзи призоваха за бойкот на търговските вериги и магазините за хранителни стоки на 13 февруари.
Според тях в последните седмици се наблюдава драстично поскъпване на стоките от първа необходимост в търговските вериги и в малки хранителни магазини.
Това удря по джоба на 800 000 пенсионери, които живеят под прага на бедността и работещите бедни в България, които не са в състояние да покриват елементарните си разходи за храната и бита, алармират от движението.
https://money.bg/economics/sled-harvari ... gn=sidebar
Прочетено: 127 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
След Хърватия, организации призоваха за бойкот на хранителните вериги и у нас
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: След Хърватия, организации призоваха за бойкот на хранителните вериги и у нас
Е, добра дата са избрали - когато половината българи ще търсят подарък на половинките си. Хубава работа, ама... българска.
Иначе съм "за". Няма дами стъпи кракът във верига на тази дата. Аз по принцип избягвам. Търото е, че повечето хора няма и да разберат. Всички разбрахме за хърватските и македонските акции, но за българската никой няма и да чуе. Защо ли? Защото там са подкрепени от държавата. Тук държавата спи...
Иначе съм "за". Няма дами стъпи кракът във верига на тази дата. Аз по принцип избягвам. Търото е, че повечето хора няма и да разберат. Всички разбрахме за хърватските и македонските акции, но за българската никой няма и да чуе. Защо ли? Защото там са подкрепени от държавата. Тук държавата спи...

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
За трети път: Нов бойкот на хранителните вериги у нас
от Mozo » пет фев 21, 2025 17:45 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 96 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет фев 21, 2025 17:45
-
-
-
Недоволството от цените в Хърватия доведе до още по-мащабен бойкот в днешния ден
от Mozo » пет яну 31, 2025 12:58 » в Любопитни новини - 3 Отговори
- 119 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет яну 31, 2025 15:22
-
-
-
С промоции хранителните вериги бойкотираха бойкота на българите
от Mozo » вт мар 04, 2025 12:47 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 61 Преглеждания
-