Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Не Путин, аз отидох в Киев: Нов ясен знак, че Кремъл е наясно докъде стига сега в Украйна (ОБЗОР - ВИДЕО)

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Не Путин, аз отидох в Киев: Нов ясен знак, че Кремъл е наясно докъде стига сега в Украйна (ОБЗОР - ВИДЕО)

Мнение от Mozo »

Може да се съгласят с тези условия, които устройват нас. Мога да предположа какви са условията, които да са приемливи за нас – безусловно признание на (украинските) земи, които са вписани в руската конституция (бел. ред. - Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област, които и до днес не са изцяло под ботуша на руската армия: Самите руснаци пуснаха кадри, показващи колко фалшиви са т.нар. референдуми, които сме завледели до този момент. Одеса не – ние не я завладяхме, нашият президент не казва нищо за нея, питала съм го многократно. Всички искат Одеса, но чуйте – да не изхождаме от мечти, а от реалността. Искам и Одеса, и Киев, и Харков, и всичко, но е реалистично Тръмп да предложи и да приемем е тези земи, които са наши до момента на старта на преговорите". Това заяви пропагандист номер едно на Путин – главният редактор на Russia Today Маргарита Симонян.

Симонян уточни – всичко до старта на преговорите, което е под руски военен контрол, остава за Русия. Създава се буферна зона от линията на активния фронт (на запад). Щяло да има и "някакви гаранции (за сигурност), на които никой няма да повярва, но нека ги има на хартия – като Украйна да не влиза в НАТО". На въпрос дали Украйна да е извън НАТО за 20 години или завинаги, руската пропагандистка отговори – то след 20 години може да го няма светът, ще се борим с изкуствения интелект (ИИ).

https://www.actualno.com/europe/ne-puti ... 74961.html
Прочетено: 100 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”