Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

На 87 г. Георги от Куклен, глобен за липса на застраховка, се отказа да кара: Без вина ме изкарват виновен

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

На 87 г. Георги от Куклен, глобен за липса на застраховка, се отказа да кара: Без вина ме изкарват виновен

Мнение от Mozo »

Въпреки слуховия апарат и проблемите с едното око, изкарал прегледите и отново има книжка, но не се качва в колата

87-годишният Георги Стоянов от Куклен, глобен с 250 лв. заради шофиране без „Гражданска отговорност", се отказа да кара от огорчение. „Върнаха му книжката, но не се качва на колата. Все ми казва: "Без вина ме изкараха виновен!", разказа пред „24 часа" съпругата му Латинка.

Бай Георги, който се хвали, че има книжка от 1964 г. и досега не е катастрофирал, бил засечен зад волана без задължителната „Гражданска отговорност" на 11 юни 2023 г. Това е станало в с. Стряма, той отивал към пазара в Раковски. Бил глобен с 250 лв. и оспорил акта, защото не е получил уведомление от Гаранционния фонд, че полицата му е изтекла на 22 май м. г., а той не можел да се оправи в интернет и нямало как да провери. „Рано съм се родил, затова не мога да боравя с интернет. Виновен ли съм?!", попита риторично той, след като и Районният, и Административният съд в Пловдив не се трогнаха от аргументите му и потвърдиха санкцията.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19583443
Прочетено: 56 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”