Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

"Няма да съм независим депутат и ще си тръгна, ако ми поискат оставката": Говори Явор Божанков

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

"Няма да съм независим депутат и ще си тръгна, ако ми поискат оставката": Говори Явор Божанков

Мнение от Mozo »

"Ще подам своята оствака, ако парламентарната група я поиска, няма да стана независим народен представител и ще отстъпя мястото на следващия, но такова искане за оставка няма".

Това заяви депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков пред bTV за решението на един от коалиционните партньори - "Продължаваме промяната", да поиска оставката на Божанков и на Даниел Лорер заради гласуването им "против" за Силви Кирилов като временен председател на 51-ото Народно събрание.

Защо ПП поискаха оставката на Явор Божанков?

Той обясни, че все още е народен представител, като неговата оставка е била поискана от Кирил Петков, Лена Бориславова, както и от техния колективен орган (на ПП - б.р.).

https://www.actualno.com/politics/njama ... 51069.html
Прочетено: 24 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”