За първи път ни обвиняват, че нещо бързо се е случило. Но май сме единствените, които работят. Затова са тези атаки, обясни той
Не е имало срок, в който агенциите трябва да се изнесат от имота на “Врабча” 23. Те сами са казали, че офисите там не им трябват, настоя министър-председателят
Премиерът награди граждански активисти за детски права по случай 35 г. от приемането на конвенцията на ООН
“На мен г-н Делян Пеевски категорично не ми се е обаждал по телефона за този офис, за разлика от други двама партийни лидери. Или оперативен ръководител на партия, бих могъл да кажа, който ми се обади за съдействие за офис. И още не съм си взел почерпката, тъй като нямам нужда, защото си вършим работата.”
Това заяви в началото на днешното правителствено заседание служебният премиер Димитър Главчев.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19358068
Прочетено: 112 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Главчев: Пеевски не ми се е обаждал да иска централа, но други двама лидери са (Видео)
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Не успя да излезе от сянката на Пеевски: Божидар Божанов за втория кабинет на Главчев
от Mozo » пон авг 26, 2024 13:07 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 79 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон авг 26, 2024 13:07
-
-
-
Главчев: Достатъчно компромиси направихме с националната си идентичност (Видео)
от Mozo » пет сеп 20, 2024 13:05 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 50 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет сеп 20, 2024 13:05
-
-
-
Главчев: Русия опита да провали Пакта за бъдещето на света (ВИДЕО)
от Mozo » пон сеп 23, 2024 12:35 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 45 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон сеп 23, 2024 12:35
-
-
-
Делян Пеевски иска от Радев да не страхува хората
от Mozo » пет юли 05, 2024 13:14 » в Любопитни новини - 2 Отговори
- 89 Преглеждания
-