Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Главчев: Пеевски не ми се е обаждал да иска централа, но други двама лидери са (Видео)

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Главчев: Пеевски не ми се е обаждал да иска централа, но други двама лидери са (Видео)

Мнение от Mozo »

За първи път ни обвиняват, че нещо бързо се е случило. Но май сме единствените, които работят. Затова са тези атаки, обясни той
Не е имало срок, в който агенциите трябва да се изнесат от имота на “Врабча” 23. Те сами са казали, че офисите там не им трябват, настоя министър-председателят
Премиерът награди граждански активисти за детски права по случай 35 г. от приемането на конвенцията на ООН

“На мен г-н Делян Пеевски категорично не ми се е обаждал по телефона за този офис, за разлика от други двама партийни лидери. Или оперативен ръководител на партия, бих могъл да кажа, който ми се обади за съдействие за офис. И още не съм си взел почерпката, тъй като нямам нужда, защото си вършим работата.”

Това заяви в началото на днешното правителствено заседание служебният премиер Димитър Главчев.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19358068
Прочетено: 112 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”