Някои биха скрили подобна находка или биха я продали на черния пазар, казва бизнесменът. Процедурата, когато я обявиш, е много дълга, губят се време и пари
Варненският предприемач Георги Крайчев, който предаде уникална антична статуя на музея в града, разказа за "24 часа" вълненията от вчерашния ден, когато в негов обект беше открита невероятна статуя, което е изключително рядко явление.
Крайчев строи сграда в района на жп гарата във Варна. Той е край обекта, когато във вторник около обяд му се обажда неговият ръководител да дойде да види нещо.
"Аз бях зад оградата, ръководителят на обекта Даниел Димитров ми се обади и аз веднага влязох. Първите 30 секунди не знаехме как да реагираме, бяхме шокирани, изгубихме ума и дума, усетихме, че в пясъка лежи нещо велико. Благодаря много на Даниел, защото такива находки са примамващи и често завършват на черния пазар за антики. Много мои колеги биха скрили подобна находка", разказва Крайчев.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19128436
Прочетено: 50 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Георги Крайчев, открил античната статуя във Варна: Някои ме обявиха за луд
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Непознат докарал издирвания Георги при близките му в Стара Загора, открил го във Варна
от Mozo » чет ное 14, 2024 12:36 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 78 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет ное 14, 2024 12:36
-
-
-
Откриха уникална непокътната статуя на 1800 г. при строеж във Варна (Снимки)
от Mozo » ср окт 16, 2024 13:23 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 72 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср окт 16, 2024 13:23
-
-
-
Спасителят на избягалия Георги готов да помага на момчето и занапред, лятото ще го води на плаж във Варна
от Mozo » вт ное 19, 2024 12:48 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 48 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт ное 19, 2024 12:48
-
-
-
Разкриват кой е мъжът от уникалната статуя в Хераклея Синтика
от Mozo » ср ное 20, 2024 12:41 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 26 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср ное 20, 2024 12:41
-
-
-
Откриха главата на втората голяма статуя в Хераклея Синтика (Видео, снимки)
от Mozo » пон сеп 23, 2024 12:37 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 41 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон сеп 23, 2024 12:37
-