Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Калин Стоянов не отрече, че може да каже "да" на Пеевски: "Имам и други покани"

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Калин Стоянов не отрече, че може да каже "да" на Пеевски: "Имам и други покани"

Мнение от Mozo »

Служебният вътрешен министър Калин Стоянов, който се превърна в най-дискутираната фигура в политическия живот през последните дни и седмици, не отрече варианта да се присъедини към бъдещ проект на Делян Пеевски.

Вчера съпредседателят на ДПС обяви, че ако Стоянов бъде уволнен, то той ще му предложи първо място в листа на "моя партия". За каква формация става въпрос, санкционираният по "Магнитски" политик не уточни.

Калин Стоянов: "Имам и други покани"

"Тук е мястото да благодаря на първо място на г-н Пеевски за подкрепата му към МВР като цяло. Да, той вчера публично изрази такава готовност аз да бъда поканен в неговия бъдещ проект. Тук е мястото да кажа, че имам и други покани. Това къде и как ще се позиционирам, е мое лично решение", заяви Стоянов пред журналисти на 21 август - точно преди заседанието на Министерски съвет. По този начин той намекна, че явно нова партия на Пеевски ще има.

https://www.actualno.com/politics/kalin ... 85602.html
Прочетено: 71 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”