Осъдената за поискан подкуп бивша кметица на “Младост” и заместничката ѝ признават вината си, за да ги пуснат предсрочно, разказват за живота зад решетките
Приемам присъдата си за справедлива, осъзнавам вината си, разкайвам се за стореното, разбирам грешката си, поправила съм се и имам добро поведение.
Думите са на бившата кметица на столичния район “Младост” Десислава Иванчева пред Окръжния съд в Сливен през февруари. Тогава ѝ отказват да я пуснат предсрочно с условна присъда.
Не бих допуснала да повторя грешките си. Престоят ми в затвора завинаги промени мисленето и ценностите ми. Преосмислих позицията си по отношение на факторите, довели до моето осъждане. Научих се на търпение, ред и дисциплина. Навън в свободна среда ще мога да работя и по-бързо да започна да водя честен живот, казва Биляна Петрова в началото на юли пред същия съд и по същия повод - молба за предсрочното ѝ освобождаване. До последно и двете твърдяха, че са невинни и са жертва на поръчковото правораздаване.
Бившата кметица на столичния район “Младост” Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова излежаха по-голямата част от присъдите си и скоро ще напуснат затвора. Засега съдилищата отказват да ги пуснат предсрочно с условно наказание за остатъка. Иванчева беше наказана с 6 г. лишаване от свобода, Петрова на 5 г., а посредникът за подкупа Петко Дюлгеров - на 4 години.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/18413127
Прочетено: 44 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Знамето на борбата с корупцията Иванчева скоро излиза от затвора, където други не влязоха
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 19 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон фев 10, 2025 15:31
-
-
Съдбата на мундира, заради когото снайперист уби Ботев и на знамето му, превърнато в детска пола
от Mozo » ср юни 05, 2024 12:05 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 34 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср юни 05, 2024 12:05
-
-
-
Поставят знаци на фаталната отсечка, където загина 12-годишната Сияна
от Mozo » чет апр 03, 2025 15:19 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 26 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет апр 03, 2025 15:19
-
-
-
Никой не избра Доган в родното му село, Пеевски взе 240 от 245 гласа в секцията, където гласува
от Mozo » вт окт 29, 2024 15:52 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 96 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт окт 29, 2024 15:52
-
-
-
Китай срещу Тръмп: Пекин удари където боли най-много, президентът на САЩ вдигна мизата
от Mozo » вт апр 08, 2025 12:01 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 20 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт апр 08, 2025 12:01
-