Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Путин отхвърли Запада като посредник за мир и поиска Украйна да се предаде (ВИДЕО)

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Путин отхвърли Запада като посредник за мир и поиска Украйна да се предаде (ВИДЕО)

Мнение от Mozo »

Руският диктатор Владимир Путин изрично отхвърли участието на Москва в каквито и да било смислени преговори за споразумение за прекратяване на огъня. Вместо това поиска "необратима демилитаризация" на Украйна като предварително условие за всякаква сделка за примирие. По този начин издирваният от съда в Хага лидер изисква от Киев, на практика, да се предаде.

На срещата на върха на Шанхайската организация за сътрудничество (ШОС) в Казахстан на 4 юли Путин коментира перспективите за договаряне на прекратяване на огъня в Украйна, но вместо да предложи типичния си уж интерес към такива преговори, той направо отхвърли всякакъв процес на официални дискусии. Диктаторът многократно представя Запада като свой очакван партньор в преговорите за мир, за да предизвика отстъпки на съюзниците по отношение на украинския суверенитет, но сега особено категорично отхвърли всички посреднически страни като възможни медиатори между Украйна и Русия.

https://www.actualno.com/europe/putin-o ... 56549.html
Прочетено: 148 пъти
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Регистриран: вт дек 29, 2009 17:10
Контакти:

Re: Путин отхвърли Запада като посредник за мир и поиска Украйна да се предаде (ВИДЕО)

Мнение от Mouse »

Ми ще отхвърли естествено. Те дават пари и оръжие на Украйна, а искали мир и преговори. Ми спрете му кранчето на Зеленски и ще изчезне със всичко заграбено до сега. Украйна не иска война. Война искат определи елементи, които се облагодетелстват от нея. Главно европейска и американската "помощ", която наливат в конфликта!
Хем го захранват с оръжие, хем да бъдат посредник за мир :evil4: :evil4: Баси тъпото изявление :tard:
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Путин отхвърли Запада като посредник за мир и поиска Украйна да се предаде (ВИДЕО)

Мнение от Mozo »

Ужас, срам ме е, че съм българин :tard: :tard: :tard:
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”