Защо има снайперисти около къщата на Бойко Борисов в Банкя - това попита лидерът на ДСБ Атанас Атанасов президента Румен Радев.
"В публичното пространство преди няколко дни се появиха снимки на снайперисти, които се намират по оградата на двора на Бойко Борисов. Това притеснява страшно много хора, залят съм от телефонни обаждания и то не от случайни хора. Тъй като тези мерки се вземат от една комисия, където поне двама от членовете са хора, назначени от вас, не знам дали сте информиран за това, но ако в навечерието на съставянето на правителство, има някаква висока степен на опасност към мандатоносителя, това е изключително важен проблем за държавата. Моля, ако имате информация, това трябва да бъде публично споделено", каза Атанасов на президента в края на консултациите на ПП-ДБ при държавния глава за съставянето на редовно правителство.
"По принцип имам информация, когато има по-голям риск в сферата на сигурност. Но мисля, че конкретика, специално когато касае заплаха за физическо лице, не бива да става публична информация. Това е мой принцип, но да, ще говоря със службите за сигурност, за да изискам такава информация, за която вие споделихте", отговори му президентът.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/18257464
Прочетено: 65 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Атанас Атанасов попита Румен Радев защо има снайперисти около къщата на Бойко Борисов (Видео)
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Борисов: Ние в парламента работим, Румен Радев и Киселова нека си хвърчат
от Mozo » чет юни 19, 2025 13:11 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 14 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет юни 19, 2025 13:11
-
-
-
Румен Радев: КС да си изпълни задачата, залогът е демокрацията ни (Видео)
от Mozo » вт мар 11, 2025 12:33 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 36 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт мар 11, 2025 12:33
-
-
-
"Абсурд да подкрепим Атанасов без правителство": Борисов застана зад Киселова (ВИДЕО)
от Mozo » ср дек 04, 2024 11:59 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 63 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср дек 04, 2024 11:59
-
-
-
"Може да се направи правителство": Борисов призна, че е говорил с Атанасов (ВИДЕО)
от Mozo » пон ное 25, 2024 14:21 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 56 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон ное 25, 2024 14:21
-
-
-
Защо икономиката ни е на дъното в Европа? Говори финансистът Румен Гълъбинов (ВИДЕО)
от Mozo » вт юни 25, 2024 13:20 » в Любопитни новини - 5 Отговори
- 155 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср юни 26, 2024 11:17
-