Стоян Михалев депозира утре оставката си като зам.-кмет на столичния райот "Оборище", стана ясно от негов пост във Фейсбук.
"Доста се каза и изписа по темата с район „Оборище". Макар да бях взел своето решение още в самото начало на конфликта, обявяването му се забави по чисто политически съображения. Смятам, че те ще станат напълно ясни от написаното по-долу. Започвам с това – утре ще депозирам оставката си като заместник-кмет на район "Оборище". Според собствените ми разбирания, това е най-естественото и логично нещо, което човек следва да направи, когато се окаже въвлечен в подобно положение. Използвам думата "въвлечен" съзнателно, защото далеч не бях подготвен за това, което се случи", тяхекя Михалев в социалната мрежа и продължи:.
"Приех тази позиция, воден от желанието си да бъда полезен на района. Заедно с екип от хора подготвяхме цялостна програма в сектор "Култура", по която бях нетърпелив да започна работа. Участието ми в политиката винаги е било мотивирано именно от това - от потребността да бъда полезен. Прекарал съм дълги години в политиката и в общественият живот на страната без да заемам никакви постове – от самото учредяване на ДСБ, до преди няколко години. Не съм търсил облаги, не съм ламтял за постове, не съм гонил бърза кариера. Ако бях - най-вероятно отдавна щях да съм другаде, подобно на мнозина хора.
Винаги съм се гордял да бъда част от демократичната общност. И винаги ме е боляло, когато хора вътре в нея са се изкушавали да се борят помежду си с оръжията, които използват нашите политически противници отвън.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20419312
Прочетено: 116 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Стоян Михалев депозира утре оставката си като зам.-кмет на столичния район "Оборище"
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
ВАС потвърди отстраняването на кмета на район "Оборище"
от Mozo » вт дек 17, 2024 12:06 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 31 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт дек 17, 2024 12:06
-
-
-
Серия от нападения над жени в столичния квартал "Оборище"
от Mozo » пет ное 15, 2024 12:34 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 57 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет ное 15, 2024 12:34
-
-
-
България през 2024 г.: Васил Терзиев и работата му като кмет на София
от Mozo » пет дек 27, 2024 12:48 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 54 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет дек 27, 2024 12:48
-
-
-
Кметът на район „Изгрев“: Имам адекватно и справедливо решение на кризата с презастрояването
от Mozo » пет дек 13, 2024 12:26 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 34 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет дек 13, 2024 12:26
-
-
-
Бившият шеф на ББР Стоян Мавродиев е обявен за национално издирване
от Mozo » чет авг 22, 2024 11:59 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 59 Преглеждания
-