Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Тръмп: Путин иска край на войната, но може би ме заблуждава

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Тръмп: Путин иска край на войната, но може би ме заблуждава

Мнение от Mozo »

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в интервю за ABC News, че според него руският президент Владимир Путин е готов да прекрати войната в Украйна, въпреки продължаващите руски атаки срещу украински градове.

"Мисля, че да — той иска мир", каза Тръмп в отговор на въпрос дали вярва, че Путин желае край на конфликта. Според него, макар мечтата на руския лидер да е била "да завладее цялата страна", това няма да се случи именно заради неговото влияние: "Мисля, че благодарение на мен той няма да го направи".

Тръмп обаче отказа да отговори директно дали се доверява на руския президент. "Аз не се доверявам на Вас. Не се доверявам на много хора, но мисля, че той ме уважава, и вярвам, че именно заради мен няма да превземе цяла Украйна", подчерта американският президент.

Той също така призна, че "не е бил щастлив", когато е видял как Путин изстрелва ракети срещу украински градове, и допусна, че руският лидер може "донякъде да го заблуждава". Въпреки това Тръмп изрази надежда, че Путин е "готов да прекрати бойните действия".

https://news.bg/int-politics/tramp-puti ... hdava.html
Прочетено: 66 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”