Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в интервю за ABC News, че според него руският президент Владимир Путин е готов да прекрати войната в Украйна, въпреки продължаващите руски атаки срещу украински градове.
"Мисля, че да — той иска мир", каза Тръмп в отговор на въпрос дали вярва, че Путин желае край на конфликта. Според него, макар мечтата на руския лидер да е била "да завладее цялата страна", това няма да се случи именно заради неговото влияние: "Мисля, че благодарение на мен той няма да го направи".
Тръмп обаче отказа да отговори директно дали се доверява на руския президент. "Аз не се доверявам на Вас. Не се доверявам на много хора, но мисля, че той ме уважава, и вярвам, че именно заради мен няма да превземе цяла Украйна", подчерта американският президент.
Той също така призна, че "не е бил щастлив", когато е видял как Путин изстрелва ракети срещу украински градове, и допусна, че руският лидер може "донякъде да го заблуждава". Въпреки това Тръмп изрази надежда, че Путин е "готов да прекрати бойните действия".
https://news.bg/int-politics/tramp-puti ... hdava.html
Прочетено: 66 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Тръмп: Путин иска край на войната, но може би ме заблуждава
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Тръмп и Путин са говорили по телефона за войната в Украйна
от Mozo » пон ное 11, 2024 12:05 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 65 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон ное 11, 2024 12:05
-
-
-
Тръмп за войната в Украйна: И на Путин не му се получи много добре
от Mozo » вт яну 14, 2025 12:57 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 103 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт яну 14, 2025 12:57
-
-
-
„Ню Йорк пост”: Тръмп заяви, че е разговарял с Путин за прекратяване на войната в Украйна
от Mozo » пон фев 10, 2025 02:02 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 101 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон фев 10, 2025 02:02
-
-
-
Зеленски ласкае егото на Тръмп и трупа преднина пред Путин: Идва ли ендшпилът на войната?
от Mozo » пет яну 03, 2025 12:48 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 142 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет яну 03, 2025 12:48
-
-
-
Тръмп иска да спаси Украйна, не да угажда на Путин: Уверение на пратеника му за мир (ОБЗОР - ВИДЕО)
от Mozo » чет яну 09, 2025 13:32 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 140 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет яну 09, 2025 13:32
-