След около 30 минути спорове в съдебната зала Владко Мерджанов склони да представлява Денчо Денчев, за да не пропадне разпоредителното заседание, а след това той ще си намери друг защитник
Той се отказа от мен, но аз не съм се отказвал. Аз съм му платил и трябва да си свърши работата.
С тези думи подсъдимият за смъртта на 2-годишната Цветозара в село Анево Денчо Денчев обясни пред съдия Розалия Шейтанова защо настоява адвокат Владко Мерджанов да го представлява, макар защитникът да е изпратил писмо до Окръжния съд, с което се отказва. Възрастният водач упорито твърдеше, че макар в документа да е посочено, че на 12 март дори е помолил юриста да се откаже навреме, за да може той да си намери нов адвокат, всъщност не бил съгласен.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20375974
Прочетено: 16 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Адвокатът на обвинен за смъртта на бебе до Сопот отказа да го защитава. Той: Платил съм му, да работи
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Дядото, убил бебе край Сопот, блъснал и ученичка на пешеходна в Казанлък
от Mozo » вт яну 28, 2025 12:33 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 42 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт яну 28, 2025 12:33
-
-
-
Съдът отказа да пусне на свобода Стефан Димитров, обвинен по делото с митниците
от Mozo » вт сеп 03, 2024 15:37 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 48 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт сеп 03, 2024 15:37
-
-
-
След скандала около смъртта на бебе в линейка, 4-ма медици искат да напуснат Спешния център в Сандански
от Mozo » пон дек 02, 2024 13:11 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 57 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон дек 02, 2024 13:11
-
-
-
Сводници простреляха мъж в София, не платил достатъчно на компаньонка
от Mozo » ср яну 15, 2025 13:03 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 80 Преглеждания
-