Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Адвокатът на обвинен за смъртта на бебе до Сопот отказа да го защитава. Той: Платил съм му, да работи

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Адвокатът на обвинен за смъртта на бебе до Сопот отказа да го защитава. Той: Платил съм му, да работи

Мнение от Mozo »

След около 30 минути спорове в съдебната зала Владко Мерджанов склони да представлява Денчо Денчев, за да не пропадне разпоредителното заседание, а след това той ще си намери друг защитник

Той се отказа от мен, но аз не съм се отказвал. Аз съм му платил и трябва да си свърши работата.

С тези думи подсъдимият за смъртта на 2-годишната Цветозара в село Анево Денчо Денчев обясни пред съдия Розалия Шейтанова защо настоява адвокат Владко Мерджанов да го представлява, макар защитникът да е изпратил писмо до Окръжния съд, с което се отказва. Възрастният водач упорито твърдеше, че макар в документа да е посочено, че на 12 март дори е помолил юриста да се откаже навреме, за да може той да си намери нов адвокат, всъщност не бил съгласен.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20375974
Прочетено: 16 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”