Родителите на 6-годишният Ангел, който почина след упойка в зъболекарски кабинет, разказаха за първи път трагичната история пред Вероника Димитрова по Нова тв. Магдалена и Георги Райчеви загубиха детето си на 4 април.
В смъртният акт пишело, че причината е белодробен оток и сърдечна недостатъчност.
"Никой не ми каза, че детето ми ще бъде упоено", каза майката Магдалена. Родителите на детето се съгласили на упойката, след като 4 зъболекари отказали да го лекуват. Имал кариеси и пулпити. „От 3-годишна възраст с Ангел обикаляме по зъболекари. През декември месец ни казаха, че има пулпити на няколко зъба", обясни майката пред Нова.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/20367457
Прочетено: 17 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Последните думи на Ангел, починал след 4 часа под упойка: Какво направихте, къде ме докарахте
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Иран постави ракети в бойна готовност след думи на Тръмп
от Mozo » пон мар 31, 2025 11:53 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 61 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон мар 31, 2025 11:53
-
-
-
3 часа риалити или един епизод от сериал? Какво ще изберат телевизиите без парите от хазарт
от Mozo » чет май 16, 2024 11:54 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 36 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет май 16, 2024 11:54
-
-
-
Нов вид дрога навлиза на пазара - "слонска упойка", която е по-силна от фентанил
от Mozo » вт фев 11, 2025 12:42 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 36 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт фев 11, 2025 12:42
-
-
- 0 Отговори
- 47 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
нед фев 16, 2025 14:49
-
-
След смъртта на иранския президент Раиси: Ето какво следва (СНИМКИ)
от Mozo » пон май 20, 2024 14:33 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 33 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон май 20, 2024 14:33
-