Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Вече като си легна не знам от коя страна на желязната завеса ще се събудя

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Вече като си легна не знам от коя страна на желязната завеса ще се събудя

Мнение от Mozo »

Един приятел обобщи сполучливо последния месец така: "Вече като си легна не знам на сутринта от коя страна на желязната завеса ще се събудя".

Едва ли е единствен. И ако погледът, хвърлен зад рамото към предното десетилетие, си спомня за него с топло чувство, това се дължи не само на обичайния оцветител на миналото: носталгията. Разбира се, всеки геополитически анализатор ще ме обвини в късогледство и ще посочи десетки примери за това, че фитилите на днешния геополитически взрив са се скъсявали с тихо свистене именно във времената, за които си спомняме с умиление. И ще бъде прав. Тъй вярно! Работата на журналиста и без това вече се изразява в това - да се лекува от наивността си като дава трибуна на геополитическия анализатор, но като компенсация сладко да предчувства десетките си хиляди гледания в YouTube. Те ромолят под формата на трафик в малко кухата му, но предприемчива глава, и той е съгласен на тази сделка - да е по-глупав от госта, но да инкасира ползите от неговото гостуване. Важното е "каналът да расте".

Затова и ще оставим елементарното си объркване без разрешение. А само като списък:

- Вицепрезидентът на САЩ обвинява Европа за това, че ограничава свободата на словото. През това време президентът на САЩ обещава да спре финансирането на университети, които протестират и да хвърли в затвора агитаторите.

https://www.actualno.com/actualno/veche ... 07799.html
Прочетено: 32 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”