Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

"Който не целува попа по ръката - целува кръста": Борисов няма да търси ПП-ДБ за ВСС (ВИДЕО)

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

"Който не целува попа по ръката - целува кръста": Борисов няма да търси ПП-ДБ за ВСС (ВИДЕО)

Мнение от Mozo »

"Има една хубава приказка: който не целува попа по ръката, целува...кръста. Ще ги търсим другите партии, тези с ритниците не. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медиите в парламента във връзка с търсенето на мнозинство за попълване състава на ВСС и Инпектората към ВСС. Управляващото мнозинство ще се нуждае от още подкрепа за попълване на парламентарната квота във ВСС, тъй като за целта са нужни 160 гласа, а мнозинството не разполага с толкова.

"Има управляващо мнозинство с подкрепяща партия АПС. Това е гласувал парламентът като правителство. Точно пред вас най-добронамерено казах, защото аз съм най-опитния човек тук: колеги от ПП-ДБ хайде да се присъедините към поне важните неща. Те изтърчаха ето тук и казаха, че с ритници затварят вратата на Борисов. Какво ме питате сега? Дали ще преглътна и тази обида?", попита лидерът на ГЕРБ.

https://www.actualno.com/politics/kojto ... 93210.html
Прочетено: 19 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”