Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

„Ню Йорк пост”: Тръмп заяви, че е разговарял с Путин за прекратяване на войната в Украйна

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

„Ню Йорк пост”: Тръмп заяви, че е разговарял с Путин за прекратяване на войната в Украйна

Мнение от Mozo »

Кремъл обаче нито отрече, нито потвърди за подобен разговор

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е разговарял по телефона с руския президент Владимир Путин, за да обсъдят прекратяването на войната в Украйна, съобщи в. „Ню Йорк пост”. На въпрос колко пъти двамата лидери са разговаряли Тръмп заяви, че е по-добре да не казва.

Американският държавен глава, който обеща да сложи край на войната в Украйна, но все още не е обявил публично как ще го направи, заяви миналата седмица, че тя е кървава баня и че екипът му е провел „няколко много добри разговора“.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви пред руската държавна агенция ТАСС, че „възниква много различна комуникация“. „Тя се води по различни канали“, каза говорителят, попитан от ТАСС за публикацията на „Ню Йорк пост“, и добави: „Аз лично може да не знам нещо, да не съм запознат с нещо. Затова в този случай не мога нито да потвърдя, нито да отрека“.

Тръмп многократно е заявявал, че иска да сложи край на войната и че ще се срещне с Путин, за да обсъдят това, въпреки че датата или мястото на срещата на върха все още не са публично обявени. Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства (ОАЕ) се разглеждат от Русия като възможни домакини за разговорите, съобщи „Ройтерс” по-рано този месец.

https://nova.bg/news/view/2025/02/09/48 ... %BD%D0%B0/
Прочетено: 105 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”