Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Загиналата в Марково певица сама настоявала водачът да шофира, макар че е пил

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Загиналата в Марково певица сама настоявала водачът да шофира, макар че е пил

Мнение от Mozo »

81-годишният Ненко Койчев получи 3 г. условно за смъртта на Диана Иванова

Хора като вас влизат в затвора, да благодарите на добрите сърца на съдебните заседателки, обърна се към него съдията

Народната певица Диана Иванова, която загина при катастрофа в пловдивското село Марково на 30 май 2023 г., сама е настоявал нейният познат Ненко Койчев да се качи на колата и да я закара до пенсионерския клуб, макар да знаела, че е пил. Това стана ясно на заседанието по делото срещу водача в Пловдивския окръжен съд.

На фаталната дата 81-годишният сега Койчев изпил 100 г ракия и първоначално отказал на Диана Иванова, но тя настояла, защото искала да си вземе флашка от клуба. Койчев отстъпил, но на връщане от пенсионерски клуб се ударили с мицубишито му във форд на кръстовище в селото. „35 години съм шофьор и нямам едно нарушение, един път стана, и то фатално. Бяхме и без колани... Бих предпочел да съм на нейното място, поне нямаше да го мисля, а сега до края на живота си ще съжалявам за това", каза пред съда Койчев. Алкохолната му проба отчела 1,15 промила, отделно шофирал с 83 км/час при ограничение от 50 в населено място. След сблъсъка с множество счупвания била и пътничката в другата кола Дебора Бакалова.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19847547
Прочетено: 61 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”