Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Бивша приятелка на Джим Морисън: Той ме изнасилваше многократно, докато бяхме във връзка

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Бивша приятелка на Джим Морисън: Той ме изнасилваше многократно, докато бяхме във връзка

Мнение от Mozo »

Една от последните приятелки на рокаджията Джим Морисън, фронтменът на групата Doors, разкри в скорошно интервю, че гаджето й често я е изнасилвал.

Пред сп. People Джуди Хъдълстън, за която се смята, че е била близка както с Морисън, така и с останалите членове на бандата, заяви: "В началото преди да започнем нашата връзка, той ме ухажваше. Постепенно стана по-настоятелен да преспи с мен, а аз отказвах. Накрая ме остави без избор, защото ме притисна и ме изнасили."

Джуди коментира, че поведението на музиканта коренно се е променило, докато е извършвал сексуалния акт. "Изглеждаше като подивяло животно, като обладан."

Връзката на Хъдълстън и Морисън продължава четири години след това. Двамата се запознават зад кулисите на концерт на The Doors в края на 60-те години. След като Джим напуска този свят едва на 27-годишна възраст през 1971, Джуди решава да издаде книга в негова чест, в която описва какво е да обичаш една от най-известните звезди по това време.

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/19801480
Прочетено: 62 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”