Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Често го сънувам, той още ме обича, изповядва от затвора в Сливен Красимира, която уби приятеля си с гира

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Често го сънувам, той още ме обича, изповядва от затвора в Сливен Красимира, която уби приятеля си с гира

Мнение от Mozo »

Божан ме изнасили и ме душеше, той беше наркоман, видях лудост в очите му и трябваше да се защитя, твърди пловдивчанката
Не знам дали ще издържа зад решетките 20 г. Чета Библията и се моля - не за себе си, за близките си, казва жената, която чака финалното решение на ВКС

Помещението за свиждане в Сливенския затвор няколко дни след Нова година. Една 38-годишна жена, сравнително дребна и слаба, влезе усмихната и пожела “За много години” на своя близка - приятелка на починалата ѝ майка. Обърна се със същите думи и към репортера на “24 часа”, с когото беше приела да говори, но без камера и микрофон.

Тя е Красимира Лалева, която чака финалното решение на ВКС за убийството на 7 години по-младия си приятел Божан Иванов, извършено на 21 октомври 2021 г.

Във фаталния ден Божан бил в дома ѝ, за да ѝ занесе закуска, както тя настоявала. Двамата се скарали, тя взела гира от терасата и му нанесла изненадващо няколко удара по главата. После започнала да го души, докато счупи подезичната му кост,

завлякла тялото му в банята и се опитала да го запали

Помещението се изпълнило с дим, съседи започнали да питат какво става и тя се отказала. След това излъскала апартамента и заличила следите от кръв. Опитала се да отключи телефона на Божан, за да изтрие част кореспонденцията им, но не успяла и го изхвърлила. Събрала вещите му и кърпите с кръв и ги занесла до различни контейнери.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19696875
Прочетено: 61 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”