Божан ме изнасили и ме душеше, той беше наркоман, видях лудост в очите му и трябваше да се защитя, твърди пловдивчанката
Не знам дали ще издържа зад решетките 20 г. Чета Библията и се моля - не за себе си, за близките си, казва жената, която чака финалното решение на ВКС
Помещението за свиждане в Сливенския затвор няколко дни след Нова година. Една 38-годишна жена, сравнително дребна и слаба, влезе усмихната и пожела “За много години” на своя близка - приятелка на починалата ѝ майка. Обърна се със същите думи и към репортера на “24 часа”, с когото беше приела да говори, но без камера и микрофон.
Тя е Красимира Лалева, която чака финалното решение на ВКС за убийството на 7 години по-младия си приятел Божан Иванов, извършено на 21 октомври 2021 г.
Във фаталния ден Божан бил в дома ѝ, за да ѝ занесе закуска, както тя настоявала. Двамата се скарали, тя взела гира от терасата и му нанесла изненадващо няколко удара по главата. После започнала да го души, докато счупи подезичната му кост,
завлякла тялото му в банята и се опитала да го запали
Помещението се изпълнило с дим, съседи започнали да питат какво става и тя се отказала. След това излъскала апартамента и заличила следите от кръв. Опитала се да отключи телефона на Божан, за да изтрие част кореспонденцията им, но не успяла и го изхвърлила. Събрала вещите му и кърпите с кръв и ги занесла до различни контейнери.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19696875
Прочетено: 61 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Често го сънувам, той още ме обича, изповядва от затвора в Сливен Красимира, която уби приятеля си с гира
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Година по-късно изправиха пред Темида мъж, пребил до смърт свой познат с метална гира
от Mozo » пон юли 29, 2024 14:42 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 39 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон юли 29, 2024 14:42
-
-
-
Красимира, подсъдима за убийството на зет си Пейо, обичала да драматизира, заблуждавала, че е психично болна
от Mozo » чет юни 19, 2025 13:10 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 16 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет юни 19, 2025 13:10
-
-
-
Съдът не пусна Красимира Трифонова под домашен арест, тя дойде с торба с лекарства
от Mozo » чет юни 27, 2024 14:11 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 101 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет юни 27, 2024 14:11
-
-
-
4 г. се точи дело убил ли е Любомир Красимира и двете им деца живеят с него, макар да го съдят за по 200 000 лв.
от Mozo » пон дек 16, 2024 17:08 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 85 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон дек 16, 2024 17:08
-
-
-
Намериха младеж мъртъв в река Огоста, приятеля му призна, че го е бутнал, за да се удави
от Mozo » ср ное 27, 2024 14:09 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 88 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср ное 27, 2024 14:09
-