Потърпевшият се съмнява, че колата е карана
Мъж от Бургас беше лишен от автомобила си за близо година заради фалшиво положителен тест за наркотици. След дълго чакане, отрицателната кръвна проба опровергала полевия тест, но проблемите на Златко Дипаяров не приключили с връщането на шофьорската му книжка. Оказва се, по думите му, че колата е в състояние, което налага спешен ремонт.
На 25 декември 2023 г. Дипаяров остава без автомобил заради положителен тест за наркотици, който се оказва фалшив. „Тестът беше положителен за кокаин. Никога не съм употребявал и бях учуден от резултата“, категорично заяви той.
След това чакал девет месеца да стане готова кръвната проба. „Не бях уведомен, че има резултат, трябваше сам да разбера. В началото на октомври излезе постановлението, че производството е прекратено и трябва да ми върнат колата, номерата и талона. Обадиха ми се обаче и ми казаха, че по автомобила ми има нанесени щети. Повикаха ме да се опишат и да се направи оглед“, казва Дипаяров и уточни, че превозното средство се е намирало на полицейски охраняем паркинг", посочва той.
https://nova.bg/news/view/2024/12/13/48 ... %86%D0%B8/
Прочетено: 135 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Върнаха колата на шофьор с фалшив тест за наркотици, тя обаче е за ремонт
Re: Върнаха колата на шофьор с фалшив тест за наркотици, тя обаче е за ремонт
Те това е пълна отврат
Първо, че бавят тестовете близо година и те оставят на крачкоход, а второ - отгоре на всичко са ти и съсипали колата. И сега пак време, нерви и пари за съд и разплитане на явна далавера.
Нещо говореха за повече лаборатории и по-бързи тестове. Не може след един парацатемол или както аз пия приспивателни - да ми даде проба за наркомания. Още една причина да не щъкам из града.

Първо, че бавят тестовете близо година и те оставят на крачкоход, а второ - отгоре на всичко са ти и съсипали колата. И сега пак време, нерви и пари за съд и разплитане на явна далавера.
Нещо говореха за повече лаборатории и по-бързи тестове. Не може след един парацатемол или както аз пия приспивателни - да ми даде проба за наркомания. Още една причина да не щъкам из града.
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Година по-късно: Върнаха книжката на шофьор, отнета заради фалшив положителен тест за дрога
от Mozo » ср май 15, 2024 11:44 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 31 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср май 15, 2024 11:44
-
-
-
Приятел отиде на тест за наркотици в София вместо истинския шофьор
от Mozo » вт фев 18, 2025 12:46 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 58 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт фев 18, 2025 12:46
-
-
-
След катастрофа: Шофьор на автобус даде положителна проба за наркотици
от Mozo » вт май 21, 2024 12:02 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 122 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт май 21, 2024 12:02
-
-
-
Задържаха шофьор, изхвърлил пакет наркотици през прозореца си в Разградско
от Mozo » чет яну 16, 2025 12:11 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 58 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет яну 16, 2025 12:11
-
-
-
Делян Добрев за теста за наркотици на Кирил Петков: Браво! Не е вземал наркотици в последните 4 месеца
от Mozo » пон яну 06, 2025 12:27 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 123 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон яну 06, 2025 12:27
-