Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Върнаха колата на шофьор с фалшив тест за наркотици, тя обаче е за ремонт

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Върнаха колата на шофьор с фалшив тест за наркотици, тя обаче е за ремонт

Мнение от Mozo »

Потърпевшият се съмнява, че колата е карана

Мъж от Бургас беше лишен от автомобила си за близо година заради фалшиво положителен тест за наркотици. След дълго чакане, отрицателната кръвна проба опровергала полевия тест, но проблемите на Златко Дипаяров не приключили с връщането на шофьорската му книжка. Оказва се, по думите му, че колата е в състояние, което налага спешен ремонт.

На 25 декември 2023 г. Дипаяров остава без автомобил заради положителен тест за наркотици, който се оказва фалшив. „Тестът беше положителен за кокаин. Никога не съм употребявал и бях учуден от резултата“, категорично заяви той.

След това чакал девет месеца да стане готова кръвната проба. „Не бях уведомен, че има резултат, трябваше сам да разбера. В началото на октомври излезе постановлението, че производството е прекратено и трябва да ми върнат колата, номерата и талона. Обадиха ми се обаче и ми казаха, че по автомобила ми има нанесени щети. Повикаха ме да се опишат и да се направи оглед“, казва Дипаяров и уточни, че превозното средство се е намирало на полицейски охраняем паркинг", посочва той.

https://nova.bg/news/view/2024/12/13/48 ... %86%D0%B8/
Прочетено: 135 пъти
Изображение
Потребителски аватар
Mouse
VIP
VIP
Регистриран: вт дек 29, 2009 17:10
Контакти:

Re: Върнаха колата на шофьор с фалшив тест за наркотици, тя обаче е за ремонт

Мнение от Mouse »

Те това е пълна отврат :evil:
Първо, че бавят тестовете близо година и те оставят на крачкоход, а второ - отгоре на всичко са ти и съсипали колата. И сега пак време, нерви и пари за съд и разплитане на явна далавера.
Нещо говореха за повече лаборатории и по-бързи тестове. Не може след един парацатемол или както аз пия приспивателни - да ми даде проба за наркомания. Още една причина да не щъкам из града.
Плъхолюбител
Изображение
Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”