Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Шефът на МИ-6: Русия стои зад удивително безразсъдна саботажна кампания в Европа

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Шефът на МИ-6: Русия стои зад удивително безразсъдна саботажна кампания в Европа

Мнение от Mozo »

Русия води "удивително безразсъдна" саботажна кампания в Европа, като същевременно засилва своето дрънкане с ядрено оръжие, за да изплаши други страни да не подкрепят Украйна, заяви в петък шефът на МИ-6.

Ричард Мур, ръководителят на британската Тайна разузнавателна служба, известна като МИ-6 каза в реч в Париж в петък, че ако Путин успее да превърне Украйна във васална държава, той няма да спре там.

"Нашата сигурност - британска, френска, европейска и трансатлантическа - ще бъде застрашена", каза той.

"Наскоро разкрихме потресаващо безразсъдна кампания на руски саботаж в Европа, въпреки че Путин и неговите помощници прибягват до дрънкане с ядрено оръжие, за да посеят страх за последствията от подпомагането на Украйна".

https://news.bg/int-politics/shefat-na- ... vropa.html
Прочетено: 56 пъти
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Шефът на МИ-6: Русия стои зад удивително безразсъдна саботажна кампания в Европа

Мнение от Mozo »

Изумително колко е висок процентът на феновете на Путин и Русия в България - не стокхолмски синдром, а не знам какво :tard: :tard: :tard:
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”