Русия води "удивително безразсъдна" саботажна кампания в Европа, като същевременно засилва своето дрънкане с ядрено оръжие, за да изплаши други страни да не подкрепят Украйна, заяви в петък шефът на МИ-6.
Ричард Мур, ръководителят на британската Тайна разузнавателна служба, известна като МИ-6 каза в реч в Париж в петък, че ако Путин успее да превърне Украйна във васална държава, той няма да спре там.
"Нашата сигурност - британска, френска, европейска и трансатлантическа - ще бъде застрашена", каза той.
"Наскоро разкрихме потресаващо безразсъдна кампания на руски саботаж в Европа, въпреки че Путин и неговите помощници прибягват до дрънкане с ядрено оръжие, за да посеят страх за последствията от подпомагането на Украйна".
https://news.bg/int-politics/shefat-na- ... vropa.html
Прочетено: 56 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Шефът на МИ-6: Русия стои зад удивително безразсъдна саботажна кампания в Европа
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Шефът на МИ-6: Русия стои зад удивително безразсъдна саботажна кампания в Европа
Изумително колко е висок процентът на феновете на Путин и Русия в България - не стокхолмски синдром, а не знам какво

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Къде стои Русия в конфликта между Израел и Иран?
от Mozo » ср юни 18, 2025 13:19 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 47 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср юни 18, 2025 13:19
-
-
-
Българка в центъра на международна кампания в полза на Русия, съдят я за шпионаж
от Mozo » пон мар 24, 2025 13:15 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 50 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон мар 24, 2025 13:15
-
-
-
Шефът на гиганта Nokia: Европа изостава технологично от САЩ
от Mozo » вт юли 23, 2024 15:04 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 33 Преглеждания
-