Зад волана - от 17 г., но само с придружител, предлага правителството
Полицията ще контролира от необозначени коли
Стикерът за “Гражданска отговорност” вече да не се поставя на предното стъкло на автомобила. Тази промяна одобри в сряда Министерският съвет в Закона за движение по пътищата. За да влезе в сила, тя трябва да бъде подкрепена на две четения в парламента.
Идеята този стикер да отпадне е от поне 10 години,
защото се оказва излишен, след като шофьорите са длъжни да носят със себе си и документа за сключената застраховка. За втори път тази година ще влезе в Народното събрание проектът за отпадането му - служебният кабинет го внесе и в началото на лятото, но депутатите не стигнаха до гледането му. Бе обсъждан в НС и през септември 2023 г., но тогава мина само първо четене.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19363820
Прочетено: 265 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Махат стикера за “Гражданска отговорност” от предното стъкло на автомобила (Обзор)
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Махат стикера за “Гражданска отговорност” от предното стъкло на автомобила (Обзор)
Айде, от кога чакаме...

Re: Махат стикера за “Гражданска отговорност” от предното стъкло на автомобила (Обзор)
Тъкмо поднових моята. Ще изчакам с лепенето на новия стикер, докато не мине в народното събрание. Съдейки по скоростта им на работа, вероятно ще ми изтече срока на ГО, докато се разберат. И нека не забравяме защо не минава в НС толкова години. Защото нечии депутатски фирмички принтират стикерчета.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Дам, последно единият отт застрахователите ми каза, че някакъв от БСП ги печатал. Това е положението...
Иначе на полото таман вчера и аз я лепнах на стъклото и докато чистех старата псувах яката, че нещо се беше вкоравило и нямаше махане

Иначе на полото таман вчера и аз я лепнах на стъклото и докато чистех старата псувах яката, че нещо се беше вкоравило и нямаше махане

Да ама с това отварят допълнителна работа на патрулните полицаи. Преди видиш стикера или там камерата го отчете и си продължаващ. Сега какво? Ще спират куцо и сакато, за да им показваме хартийките?
Знам, че някой е печелил от стикерите, но за мен си беше удобство да не ме спират за глупости.
Знам, че някой е печелил от стикерите, но за мен си беше удобство да не ме спират за глупости.
Напръскваш с кока-кола и лесно пада. Дори се чудя кой я пие тази отрова. Та тя ражда сваля от болтове, та един стикер.
Плъхолюбител

Колкото повече опознавам хората,
толкова повече обиквам животните!

Виждат се в онлайн регистър по регистрационния номер на автомобила. Също както винетките, техническия преглед и т.н.
напиши си регистрационния номер в тоя линк и ще видиш
напиши си регистрационния номер в тоя линк и ще видиш
Не ти трябва нищо, просто преди да залепиш новия първо го залепи на дланта на ръката си, послего сложи на стъклото и не го натискай много. След това се маха лесно.
Ние сме държавата на хартийките в дигиталната ера, като динозаври сме. Да не говоря, че всичките тези глупави неща може да са напълно дигитализарани. Вместо да носиш в жабката и в теб документи, може всичко това да си седи у дома, хем да не го загубиш или да ти го откраднат, а може просто на телефона да им покажеш и лична карта и шофьорска книжка и застраховка и каквото там искат
И камерата и полицая в таблета по регистрационния номер на колата може да провери имаш ли застраховка, винетка,ГТП, платен ли ти е данъкът на колата. Няма нужда от абсолютно никакви стикери.Mouse написа: ↑чет ное 21, 2024 18:24Да ама с това отварят допълнителна работа на патрулните полицаи. Преди видиш стикера или там камерата го отчете и си продължаващ. Сега какво? Ще спират куцо и сакато, за да им показваме хартийките?
Ние сме държавата на хартийките в дигиталната ера, като динозаври сме. Да не говоря, че всичките тези глупави неща може да са напълно дигитализарани. Вместо да носиш в жабката и в теб документи, може всичко това да си седи у дома, хем да не го загубиш или да ти го откраднат, а може просто на телефона да им покажеш и лична карта и шофьорска книжка и застраховка и каквото там искат
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Не знаех, че вече всичко може да се провери през камерите. Тогава това е чудесно. Облекчение за всички!
Плъхолюбител

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Че то това е от години, добре дошла в настоящето

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Комисията за финансов надзор проверява цената на "Гражданска отговорност"
от Mozo » ср ное 06, 2024 14:49 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 66 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср ное 06, 2024 14:50
-
-
-
Гръцките ресторанти са принудени да махат деликатес от менютата си на фона на хранителната криза
от Mozo » ср ное 13, 2024 12:45 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 67 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср ное 13, 2024 12:45
-
-
-
Спрян за проверка край Раковски шофьор на 86 г. не знаел, че няма гражданска, не можел да се оправи с интернет
от Mozo » пет юли 26, 2024 15:11 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 57 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет юли 26, 2024 15:11
-
-
-
КРС не носи отговорност за BG-ALERT и обхвата във Воден
от Mozo » пон авг 19, 2024 13:02 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 114 Преглеждания
-