Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Как изваден след побой яйчник се оказа средна телесна повреда

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Как изваден след побой яйчник се оказа средна телесна повреда

Мнение от Mozo »

Роза всеки ден благодари на Бог, че е извън статистиката на убитите жени. Спасило я е чудо. Преди три месеца тя беше душена, давена, ритана, удряна с камшик в продължение на 3 часа. Тя изтърпя тази болка пред очите на децата си. След побоя остана без яйчник, с две счупени ръце и премина през четири операции. За държавата тази болка е равна на 6 леки телесни повреди и 4 средни. Нейният побой предизвика редица въпроси към полицаите, които в продължение на три дни не задържат насилника. След инцидента вътрешният министър поиска оставката на шефа на Районното управление в Пирдоп.

Три месеца по-късно тя се намира в защитено жилище. „Четири операции преминах. Не се чувствам добре, когато погледна ръцете си. В дясната в момента съм с шини и пирони. Раните ми, белезите ми започнаха да избледняват, но болката – не може. Само аз си знам през какво съм преминала, за да стигна дотук. Колко вечери съм се будела в страх, в мисли, в притеснения. В кошмари. Сънувам как той се появява с абсолютно същите дрехи, със същия поглед и гняв и ми причинява всичко това и всеки път се повтаря. И е много страшно, изживявам го. Тази болка просто влиза в теб и те убива. Усещаш, че просто ти спира въздуха, задушаваш се, трябва да се откажеш, но аз си казвах: „Не трябва, не трябва да се предавам, защото предам ли се - ще си изгубя децата и за тях няма бъдеще. Това няма да го допусна", разказва Роза.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19373962
Прочетено: 84 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”