Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Васил Терзиев каза ще настъпи ли време разделно в коалицията със "Спаси София"

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Васил Терзиев каза ще настъпи ли време разделно в коалицията със "Спаси София"

Мнение от Mozo »

"Аз съм разумен човек и не бих казал, че се поддавам на условия, но когато има аргументи, съм готов да изслушам, за да се случват смислените неща за града". Това заяви кметът на София Васил Терзиев пред БНТ в отговор на поставените условия от Борис Бонев и "Спаси София".

Идва ли време разделно за Васил Терзиев и "Спаси София"?

Терзиев уточни, че за него като кмет на София не се е променило нищо и не счита за даденост гласовете нито на партньори, нито на опоненти. "Време разделно е всеки един ден от изборите, които правим. Админстрацията трябва да намери път да направи необходимите промени", каза Терзиев.

Той подчерта, че за една година управление ПП-ДБ-Спаси София са свършили доста неща. Васил Терзиев увери, че ще направи така, че да се вземат добрите решени за града и оттам насетне всеки да си направи сам изборите.

https://www.actualno.com/politics/vasil ... 38390.html
Прочетено: 99 пъти
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”