"Цяла предизборна кампания българските граждани гледаха, слушаха и се дивиха на отчаяните опити на шепа инфантилни, случайно попаднали политици да се "изперат" от собствената си бъркотия. Изборите обаче минаха, а лудостта на тези хора все повече се задълбочава - пишат писма и декларации, дерат ризи по студиа и ефири. Защо така - може би заради факта, че тези избори затвърдиха загубата им на 300 000 гласа." Тази позиция изрази лидерът на ДПС-Ново начало Делян Пеевски в съобщение до медии.
"Но тъй като хората ме питат защо ми скачат тези карикатури на политици, които се именуват с умалителните Кики, Ники-Мики, Асенката и Насето Големия, добре е българският народ да знае отговора на този въпрос.
Цялата караница е заради Бойко Борисов, когото те искаха да пенсионират. Девет месеца тези хора ме молиха да се съюзим срещу Борисов, защото без мен не можели да го победят, тъй като ужасно се страхуват от него. Предлагаха различни срамни сделки по кабинетите и аз съм горд, че винаги съм отказвал подобни сделки.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19256124
Прочетено: 53 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Делян Пеевски към "санитарния кордон": Ако продължават да обиждат избирателите ни, ще се срещнат лично с тях
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Само "Демократична България" ще преговаря с ГЕРБ, ако Борисов не се подпише за санитарния кордон
от Mozo » вт дек 10, 2024 13:04 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 112 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт дек 10, 2024 13:04
-
-
-
Борисов пита КС може ли да има санитарен кордон около Пеевски и Сарафов
от Mozo » ср ное 27, 2024 14:06 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 75 Преглеждания
-