Бил е финансист на БСП, като зам.-кмет на Неделино е разследван за злоупотреба с общински средства, бил е в Кабинета Орешарски
"Внимание върху личността Румен Радев ми обърна човек, който работи на "Позитано" и е част от екипа. Този човек ми обърна внимание. Аз се запознах с Румен Радев и го предложих. Александър Нейчев се казва човекът – не крия нищо".
Така Корнелия Нинова обявява през 2017 г. кой е човекът, подсказал й да номинира Румен Радев за първия му президентски мандат.
Днес Александър Нейчев отново попадна под медийното внимание, след като председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски го обвини, че натиска номинираната за служебен премиер Горица Кожарева от името на президента.
"Александър Нейчев - човекът, който всеки ден е в парламента от името на Мистър Кеш - Радев. С пряк телефон оказва натиск, аз съм убеден, върху кандидат-премиера. Проверете този кандидат-премиер има ли собствена воля или лично се управлява от Радев. Ето го човекът - това е другият, тайният касиер освен Копринков, който събира рушветите на Мистър Кеш, изнудва, събира, влачи", заяви по-рано в парламента Пеевски.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/18675487
Прочетено: 42 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Нейчев, когото Пеевски посочи, че натиска Горица, е предложил на Нинова Румен Радев за президент
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Горица Грънчарова-Кожарева остави Калин Стоянов в МВР, Радев я върна
от Mozo » пон авг 19, 2024 13:01 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 36 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo