Ако ме питате дали съм оптимист, не съм. В никакъв случай не съм. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медиите в парламента за съставянето на правителство след като депутатите не избраха председател на Народното събрание, за което депутатите ще се съберат отново утре, тъй като заседанието беше прекъснато.
ГЕРБ не отстъпва от Рая Назарян
Борисов бе категоричен, че ГЕРБ няма да отстъпи от кандидатурата на Рая Назарян за председател на парламента. Не е правилен принципа. Най-голямата партия, традицията е такава, получава председател на парламента и след това тръгват някакви процеси. Важен е принципът. Иначе за какво се явяваме на избори?", коментира още той. Лидерът на ГЕРБ подчерта, че в парламента всички са се изказали ясно и не вярва някой да има нужда от убеждаване.
"По-добре ужасен край": Задават ли се нови избори?
"По-добре ужасен край веднага, отколкото безпринципни неща", категоричен бе Борисов. Според него обаче всички виждат как летим към нови избори.
https://www.actualno.com/politics/boris ... 45710.html
Прочетено: 37 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Борисов не отстъпва от Рая Назарян: Не е оптимист за правителство (ВИДЕО)
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Борисов оптимист за правителство - обстановката в Европа и света ни задължавала да има
от Mozo » ср дек 18, 2024 12:28 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 21 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср дек 18, 2024 12:28
-
-
-
Борисов: Не ги съветвам да сменят Рая Назарян, защото ще има един много разсърден ГЕРБ (ВИДЕО)
от Mozo » чет авг 01, 2024 14:32 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 60 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет авг 01, 2024 14:32
-
-
-
Борисов: Никой не може да състави правителство (ВИДЕО)
от Mozo » чет юни 27, 2024 14:08 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 30 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет юни 27, 2024 14:08
-
-
-
От ГЕРБ: Или Рая Назарян и Борисов, или нови избори
от Mozo » вт ное 19, 2024 13:05 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 42 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт ное 19, 2024 13:05
-
-
-
ГЕРБ оттегля Рая Назарян, ето кого може да подкрепи (ВИДЕО)
от Mozo » пет ное 29, 2024 13:35 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 67 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пет ное 29, 2024 13:35
-