Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

25 мерки за туризма - кои са в ход, кои след пандемията ще привлекат повече туристи

Нещо, което ви е направило впечатление и искате да споделите своето мнение.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

25 мерки за туризма - кои са в ход, кои след пандемията ще привлекат повече туристи

Мнение от Mozo »

Възможен е отлив на потребители от организирания туризъм, ако за дълъг период отпадне законовият ангажимент на туроператорите да върнат средства за отменена почивка.

Над 25 мерки за подкрепа са насочени изцяло към туристическия бизнес у нас. Всички те бяха създадени, след като пандемията от CОVID-19 удари безпрецедентно света и стопира пътуванията. Част от мерките за българския бранш вече са в ход, останалите са в готовност и осигурено финансиране да задействат веднага след кризата, за да насърчат притока на туристи.

https://www.24chasa.bg/novini/article/8480679
Прочетено: 112 пъти
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Re: 25 мерки за туризма - кои са в ход, кои след пандемията ще привлекат повече туристи

Мнение от Montoya »

Не вярвам да привлекат каквито и да е родни туристи, освен някои и други от по богата част на обществото и то при положение, че не са отворени границите към чужди туристически дестинации.
Аз примерно имам спестени около 2 хил лв, щото трябваше да пътувам до Англия от 7 до 14 април, обаче не пътувах и парите ми останаха. Трябват ми малко за ремонт на колата, обаче ще чака. Тия пари ги стискам, че от 4 работещи в къщата, останах само аз и не се знае парите които имам кога и за какво ще ми потрябват. За почивка изобщо не се мисли. Само да отворят границите и жената заминава, тук се не издържа вече
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Re: 25 мерки за туризма - кои са в ход, кои след пандемията ще привлекат повече туристи

Мнение от Mozo »

Де ще ходи?
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

В Англия
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Че то там сега най безперспективно 8-[
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Ми не знам защо така смяташ. Имаме семейни приятели там, при тях на гости щяхме да ходим. Мъжът работи още и си взима нормална заплата, жената, понеже фирмата и не работи заради пандемията си седи дома с 80% заплата изплащана от правителството. Миналата седмица са пристигнали 50 Българи и 50 украинци за работа по полето. Те няма да си убият икономиката, както я убиваме тук
AsusVivoBook17
The freak
Начинаещ
Регистриран: съб окт 27, 2018 15:13

Мнение от The freak »

Montoya написа:
вт апр 21, 2020 20:26
Не вярвам да привлекат каквито и да е родни туристи, освен някои и други от по богата част на обществото и то при положение, че не са отворени границите към чужди туристически дестинации.
Аз примерно имам спестени около 2 хил лв, щото трябваше да пътувам до Англия от 7 до 14 април, обаче не пътувах и парите ми останаха. Трябват ми малко за ремонт на колата, обаче ще чака. Тия пари ги стискам, че от 4 работещи в къщата, останах само аз и не се знае парите които имам кога и за какво ще ми потрябват. За почивка изобщо не се мисли. Само да отворят границите и жената заминава, тук се не издържа вече
Как така не се издържа,женати и ти нали работите тук?Или както си писал по горе,вече всички издържаш само ти?
Намирам се в тази прекрасна възраст,когато ме вълнува мнението само на тези хора,които при среща с тях и аз се вълнува......
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Не издържам никого, ние сме семейство и всичките доходи са общи. Не се считам като държател на когото и да е
AsusVivoBook17
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Не, бре, имах предвид, че като излязат от ЕС окончателно и става доста трудно там.
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Любопитни новини”