Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Ashampoo ZIP Free/Pro 1.07.01 download

Безплатен софтуер на архивни мениджъри. Безплатно сваляне на програми на архивни мениджъри, архивиращ софтуер, Linux архивиране, Windows архивиране, архивиращ софтуер.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 218810
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 130398
Местоположение: Somewhere In Time

Ashampoo ZIP Free/Pro 1.07.01 download

Мнение от Mozo » чет май 11, 2017 17:58


Изображение


Ashampoo ZIP е софтуер, който предлага компресиране на файлове, управление на архиви, инструменти за криптиране и още.

Изображение
Ashampoo ZIP предлага край на объркването с различните архивни формати. За четене и писане поддържа различни формати като CAB, ZIP, ZIPX, 7-Zip, LHA, TAR, PAE, RAR.BZ2 и още.

Може да чете от над 30 различни формата, някои от които ACE, RAR, ARJ, NSIS, ISO, CHM, DMG и още много други, както и създаване на самоекстрактващи се архиви - SFX.

Инсталацията на Ashampoo ZIP е много лесна и бърза, като се предлагат само някои опции за директория на инсталиране, асоциация с подходящите файлове, създаване на шорткъти.

Интерфейсът е добре организиран, като е адаптиран и за мобилни устройства с тъч скрийн. Всяка една функция е разположена на основния екран, а на потребителя остава само да реши от какво има нужда.


Изображение

С Ashampoo ZIP могат да се създават архиви, да се разархивират, да се преглеждат, да се добавят, трият или преименуват папки и файлове към архивите, да се архивират няколко задачи наведнъж, както и екстрактор за разархивиране на повече от един архив едновременно, а също така и конвертор за архиви от един формат в друг. Има възможност за поправка на повредени архиви.

В Pro версията на софтуера Ashampoo ZIP има няколко допълнителни полезни функции като мощно криптиране на архиви, което е полезно за потребители, които искат да защитят файловете си по един сигурен начин от неоторизиран достъп. Архивите могат да бъдат криптирани и с AES алгоритъм и да се подпишат с OpenPGP алгоритъм. Могат да бъдат подписани и да се сложат пароли на Office файлове и на PDF файлове.


Изображение

В Pro версията на Ashampoo ZIP има възможност и за създаване на виртуален драйв за зареждане на ISO файлове, както и рипване на CD и DVD дискове към ISO. Предлага се и облачен браузър, който осъществява бърза връзка към едни от най-известните облачни сървъри за хостинг на файлове като OneDrive, DropBox, Google Drive, Azure, Amazon S3 и други.

Предлага се и бекъп на файлове и директории, които могат да бъдат насрочени за определен ден, час и дата, или да бъдат извършени ръчно. Възможно е и защитаването на бекъпите с парола, както и създаването на така наречените "ZIP скриптове", чрез които може да бъде автоматизиран целият процес по бекъпване.

Софтуерът Ashampoo ZIP има богати настройки, където може да бъде сменен езикът, изгледа на програмата, да се премине към режим за мобилни устройства с тъч скрийн, да се управляват файловите асоциации, да се настрои процесът по архивиране в различни аспекти, настройка на контекстното меню, настройки по сигурността и още.

Лиценз: Безплатен/Платен


Download: Ashampoo ZIP Free 2017 v1.0.7

Download: Ashampoo ZIP Pro 2.00.38
Прочетено: 452 пъти
ИзображениеИзображение

Нова тема Отговори

Върни се в “Архивни мениджъри”