Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Internet Download Manager (IDM) 6.31 Build 3 download

Безплатен софтуер за Интернет и мрежи. Безплатно сваляне на програми за Интернет и мрежи, торент клиенти, и-мейл клиенти, облачно пространство и синхронизация, VoIP чат и обмяна на файлове, споделяне на папки, мрежи.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 218810
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 130398
Местоположение: Somewhere In Time

Internet Download Manager (IDM) 6.31 Build 3 download

Мнение от Mozo » съб дек 16, 2017 18:05


Изображение

Internet Download Manager е даунлоуд мениджър, който ускорява вашата интернет връзка или поне я използва на нейния лимит, използвайки целия bandwidth.
Изображение
С удобно и интуитивно меню Internet Download Manager е изключително лесен за употреба. Предлага цялостно сваляне на сайтове, също така на клипове от youtube и подобни страници за видео шеринг, чрез така нареченото улавяне на линковете.

Internet Download Manager предлага широка интеграция с всички познати браузъри, което означава, че при цъкане на линк, той ще се отваря автоматично и ще се погрижи за вашия даунлоуд, вместо браузъра, който използвате.

Менютата с настройки предлагат широк набор от инструменти, които много потребители могат да сметнат за полезни, като проверка на файла за вируси, аутентикиране на прокси сървър, HTTP, FTP, ограничаване и регулиране на скоростта на даунлоуд и др.

Изображение

Постига високите си скорости като използва сегментирано сваляне, чрез разделяне на файла на сегменти и зползване на отделна заявка към сървъра за всеки сегмент. След като файлът се свали изцяло, отделните части се слепват в посочена от вас директория.

Промени спрямо миналата версия:
Improved video recognition in web players
Fixed bugs


Лиценз: Trial

Download: Internet Download Manager 6.31 Build 3
Прочетено: 116 пъти
ИзображениеИзображение

Нова тема Отговори

Върни се в “Интернет/Мрежи”