Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Wise Care 365 Free / Wise Care 365 PRO 5.2.8 Build 523 Final download - почистване и оптимизиране на Windows

Безплатен софтуер за почистване и оптимизация. Безплатно сваляне на програми за почистване и оптимизация, Windows оптимизиране, почистване на регистрите в Windows, почистване и дефрагментиране на хард диск, деинсталиране на програми, деинсталиране на флаш плейъри, почистване и оптимизиране на компютъра, деинсталиране на програми и почистване без остатък.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 230706
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 173261
Местоположение: Somewhere In Time

Wise Care 365 Free / Wise Care 365 PRO 5.2.8 Build 523 Final download - почистване и оптимизиране на Windows

Мнение от Mozo » пон сеп 18, 2017 09:02


Изображение

Безплатен софтуер, който ще почисти, оптимизира и забърза вашия компютър по един много бърз и лесен начин.
Изображение
Изчистването на временни файлове, които са се натрупали с времето, невалидни шорткъти, невалидни ключове в регистрите и пр., е важно, за бързодействието и доброто здраве на вашата операционна система.

Wise Care 365 Free ще се погрижи за това, а и за още много неща, които ще опишем по-долу.

Инсталацията е много бърза и безпроблемна, като не изисква допълнително внимание от страна на потребителя и не предлага програми от трети страни, туулбарове или смяна на енджина за търсене в браузърите. Още със стартирането програмата предлага да се извърши проверка на компютъра, за да открие проблеми, като ще провери за рискове в сигурността, ненужни файлове, невалидни ключове в регистрите, оптимизиране на бързодействието на компютъра и изчистване на интернет историята и скоро достъпени документи.

Напредналите потребители могат да настроят сканирането в детайли, като укажат например кои ActiveX или COM компоненти да бъдат сканирани. След като провери всичко, поправката на всеки един от намерените компоненти става само с натискането на бутона Fix. Изчислява се и индекс на здравето на компютъра. Само рисковете в сигурността няма да бъдат поправени. Тази услуга се предоставя в Pro версията.

Изображение

В горната част на основния прозорец на програмата намираме туулбар с полезни функции, които могат да се настройват поотделно, като System Cleaner, където могат да се настройват кои следи да бъдат изтривани при оптимизирането, от кои програми, файлове, които са останали от Windows, от мултимедия и пр; System Tuneup, където могат да се направят настройки на процеса по оптимизиране; Privacy Protector, който е наличен в Pro версията и програмата ще ви подкани да ъпгрейднете; System Monitor, който представлява разширено решение на Task Manager и Assistance модул за получаване на помощ.

Допълнително Wise Care 365 Free предлага създаване на точка за възстановяване (Restore Point) и пълен бекъп на регистрите, както и възстановяване от тях, промяна на външния вид чрез теми и цветови схеми.

Wise Care 365 Free е много бърз, лек и мощен продукт за поддържане на вашата система в добро състояние. Би бил в помощ на потребителите, които забелязват, че с времето системата им става по-бавна, а в комбинация с Wise Registry Cleaner могат да се получат едни наистина впечатляващи резултати. Free версията има portable вариант, който не се нуждае от инсталация Wise Care 365 Free portable.

Лиценз: Безплатен/Commercialware

Download: Wise Care 365 Free 5.2.8 Build 523 Final

Download: Wise Care 365 Pro 5.2.8 Build 523 Final
Прочетено: 3155 пъти
Изображение

Потребителски аватар
nnvviiddiiaa
Ентусиаст
Ентусиаст
Мнения: 337
Регистриран: чет май 23, 2013 22:21
Репутация: 606
пол: Мъж

Re: Wise Care 365 Free / Wise Care 365 PRO 5.1.9 Build 510 Final download - почистване и оптимизиране на Windows

Мнение от nnvviiddiiaa » ср окт 17, 2018 19:13

Бягайте от такива оптимизатори. Това скапва системата бавно и мъчително. Ползвам само CCleaner.

beggginer
Доктор
Доктор
Мнения: 4997
Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
Репутация: 17421
пол: Мъж

Re: Wise Care 365 Free / Wise Care 365 PRO 5.1.9 Build 510 Final download - почистване и оптимизиране на Windows

Мнение от beggginer » ср окт 17, 2018 20:20

Ccleaner идва със също толкова боклук, колкото и полезни функции. Трябва да му спреш монитора, след това сървиза и scheduled task, както и да внимаваш много какво маркираш да се трие, особено в registry..

Иначе съм съгласен.

Нова тема Отговори

Върни се в “Почистване и отпимизация”