Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Adblock Latitude Pale Moon browser 5.0.1 Final download

Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 217740
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 126805
Местоположение: Somewhere In Time

Adblock Latitude Pale Moon browser 5.0.1 Final download

Мнение от Mozo » вт апр 10, 2018 12:27


images/software/Pale_Moon/Pale_Moon_logo_big


Рекламите понякога могат да бъдат доста изнервящи, въпреки че са приход за поддържане на сайтовете, на които се намират. Някои потребители използват различни добавки към браузърите си, за да ги скрият. За тази цел Потребителите на браузъра Pale Moon могат да се обърнат към Adblock Latitude.

images/software/Pale_Moon/Pale_Moon_logo
Adblock Latitude е директен форк на Adblock Plus и е направен специално за браузъра Pale Moon. Adblock Plus за Firefox не работи коректно в Pale Moon. Adblock Latitude е пълен негов заместник, като предоставя същите функции и безпроблемна работа.

Също така добавя икона в интерфейса на браузъра за бърз достъп до настройките, използва готови списъци, които са предварително настроени да блокират най-известните формáти реклами, като на потребителя се налага в много редки случаи да внася корекции в тях. Има наличност от филтри, чрез които да се къстъмизира показването на елементите, ако потребителят иска това, блокиране на определени елементи, изключване само за определена страница или домейн, както и цялостното му изключване, създаване на правила за определен тип или подобни типове и още.

Списъците се актуализират редовно, така че да са винаги актуални към различните формáти на рекламите към днешна дата.

Adblock Latitude също така се интегрира в контекстното меню на Pale Moon, като по този начин лесно и бързо могат да се блокират нежелани елементи.

Основна разлика на Adblock Latitude пред Adblock Plus е това, че замества Adblock Edge, като премахва hardcoded функцията Acceptable Ads.

Download: Adblock Latitude Pale Moon browser 5.0.1 Final
Прочетено: 1112 пъти
ИзображениеИзображение

Нова тема Отговори

Върни се в “Браузъри”