Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

VueScan 9.6.11 Final download - програма за сканиране принтер скенер

Безплатен софтуер за изображения. Безплатно сваляне на програми за обработка на изображения, организиране и редактиране на изображения, създаване и конвертиране на изображения, програми за сканиране на изображения, преглед на изображения, анимация и визуални ефекти, създаване на албуми от изображения, векторни графики, редактиране на снимки, запис на изображения.
Нова тема Отговори
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 218930
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 130783
Местоположение: Somewhere In Time

VueScan 9.6.11 Final download - програма за сканиране принтер скенер

Мнение от Mozo » нед сеп 24, 2017 10:01


Изображение

Известна програма за сканиране, който предлага множество опции при създаването на изображения и документи при сканиране от всякакви скенери.
Изображение
VueScan е мощна програма за сканиране на всякакви документи, с която може да бъде постигнато много високо качество на изображенията от всякакви скенери. Поддържаните модели са над 3000 и се предлага за Windows, Linux и Mac OS X.

Ако по някакъв начин не сте доволни от софтуера, който идва с вашия скенер, то задължително трябва да изпробвате програмата VueScan.

Програмата се инсталира много лесно и процесът не би представлявал проблем за никого. Още с първото стартиране VueScan ще намери вашия скенер и той ще е готов за сканиране. Освен основните функции по сканирането на изображения и документи, програмата предоставя и много други функции, които са много полезни.

Изображение

Интерфейсът е приятен и добре организиран. Преди сканиране на документите или изображенията, техните оригинали могат да бъдат прегледани, да бъдат отрязани участъци, които представляват интерес, за големите изображения може да се използва опцията за разделяне на няколко части. Представената програма за сканиране има възможност и за използване на готови настройки като флуоресцентен ефект, натурална светлина, нажежен ефект, готови настройки за най-често използваните размери снимки 6x9 сантиметра, а също така може да настрои цветовете, яркостта и контраста.

Потребителят също може да променя различните параметри и да запази настройките във файл, като по този начин лесно може да ги прилага за различни файлове.

Поддържаните формати изображения са JPEG, TIFF, Nikon NEF, Nicon NRW, IT8 Data, DNG, Pentax PEF, Canon CRW, Fuji RAF и други. Изходното изобржение може да бъде JPEG, TIFF и дори PDF. Могат да бъдат настройвани свойствата за всеки един изходен формат. Например при PDF файловете може да се настрои компресията, големината на страницата или създаване на многостраничен документ за задачи с едновременно сканиране.

Изображенията могат да бъдат завъртани, увеличавани, намалявани, обръщани огледално, флипвани,

VueScan е много полезна и лесна за използване програма за сканиране. Не натоварва излишно компютъра и работи абсолютно безпроблемно. Множеството възможности и добрите резултати, които се постигат с него, му печелят последователи по цял свят.

Промени спрямо миналата версия:
spoiler:
Changed default button to Scan/Scan+ for some flatbed scans
Turned off 'Prefs | Auto load options' by default (unless vuescan.ini exists)
(this solves problems when accidentally changing options settings)
Added support for Xerox DocuMate 4440
Fixed problem with Canon MG5600 at 1200 dpi
Лиценз: Demo

Download: VueScan 9.6.11 Final Windows x86

Download: VueScan 9.6.11 Final Windows x64

Download: VueScan 9.6.11 Final Linux x86

Download: VueScan 9.6.11 Final Linux x64

Download: VueScan 9.6.11 Final Mac OS X x86

Download: VueScan 9.6.11 Mac OS X x64
Прочетено: 1650 пъти
ИзображениеИзображение

Нова тема Отговори

Върни се в “Изображения”