Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Манастирска чорба от зрял фасул
Манастирска чорба от зрял фасул
Необходими Продукти
боб - 120 гр.
моркови - 120 гр.
целина - 40 гр.
лук - 40 гр.
домати - 80 гр.
чушки - 80 гр.
чушки - люти 4 бр.
олио - 40 мл.
масло - 40 гр.
магданоз - 1/2 връзка,
джоджен
сол
Приготвяне на Манастирска чорба от зрял фасул
Накиснатият в студена вода фасул се отцежда, залива се отново със студена вода и се вари заедно с мазнината, ситно нарязания лук, морковите и целината и по - късно с нарязаните на парчета пиперки.
Когато омекне фасулът, се прибавят ситно нарязаните домати и джодженът. Чорбата се посолява и се вари още 20 минути, а щом е готова, се поръсва със ситно нарязан магданоз./recepti.gotvach.bg
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Re: Манастирска чорба от зрял фасул
Да попитам нещо искам !!! Тези продукти за какво количество чорба са ?? Литър , два , пет ?? Знам , че при манастирската чорба , бобените зърна се броят на пръсти . Демек трябва да се гонят с лъжицата из чинията , или купичката .
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Мнения: 283218
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
- Репутация: 332742
- Местоположение: Somewhere In Time
Re: Манастирска чорба от зрял фасул
Нямам представа аз, иначе бих ти казал
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Човекът, който искаше да подпали София, внася смилянския фасул у нас
от Mozo » пон окт 16, 2023 12:01 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 18 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон окт 16, 2023 12:01
-