Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

     Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

  Ако не знаете как, кликнете тук

Манастирска чорба от зрял фасул

Нова тема Отговори
Потребителски аватар
шони
Модератор
Модератор
Мнения: 24753
Регистриран: пон окт 12, 2009 01:16
Репутация: 115095
пол: Мъж

Манастирска чорба от зрял фасул

Мнение от шони »


Изображение

Необходими Продукти

боб - 120 гр.
моркови - 120 гр.
целина - 40 гр.
лук - 40 гр.
домати - 80 гр.
чушки - 80 гр.

чушки - люти 4 бр.
олио - 40 мл.
масло - 40 гр.
магданоз - 1/2 връзка,
джоджен
сол

Приготвяне на Манастирска чорба от зрял фасул

Накиснатият в студена вода фасул се отцежда, залива се отново със студена вода и се вари заедно с мазнината, ситно нарязания лук, морковите и целината и по - късно с нарязаните на парчета пиперки.

Когато омекне фасулът, се прибавят ситно нарязаните домати и джодженът. Чорбата се посолява и се вари още 20 минути, а щом е готова, се поръсва със ситно нарязан магданоз./recepti.gotvach.bg
Прочетено: 508 пъти
"Просветеният народ се подчинява, защото така иска; заслепеният от предразсъдъци народ - защото така трябва".
Потребителски аватар
FRESKID
Редовен потребител
Редовен потребител
Мнения: 180
Регистриран: съб авг 01, 2015 23:33
Репутация: 848
пол: Мъж

Re: Манастирска чорба от зрял фасул

Мнение от FRESKID »

Да попитам нещо искам !!! Тези продукти за какво количество чорба са ?? Литър , два , пет ?? Знам , че при манастирската чорба , бобените зърна се броят на пръсти . :lol: Демек трябва да се гонят с лъжицата из чинията , или купичката . :lol:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Мнения: 283218
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Репутация: 332742
Местоположение: Somewhere In Time

Re: Манастирска чорба от зрял фасул

Мнение от Mozo »

Нямам представа аз, иначе бих ти казал :mrgreen: :p
Изображение
Нова тема Отговори

  • Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Супи”