Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Какъв комплект електронна цигара да си купя

Интересни факти. Методи за почистване на картомайзерите и удължаване на живота им.
tshishkov
Регистриран
Регистриран: ср ное 23, 2016 21:10

Re: Какъв комплект електронна цигара да си купя

Мнение от tshishkov »

Mozo написа:Много зависи от омовете, няма точна формула, защото различните хора предпочитат различно. Аз например си правя намотките на около 1.3, 1.4 ома и пуша винаги на 11 вата :)
При мен настройката е 0,15 ома и под 20 вата не излиза дим.Къде бъркам?
Прочетено: 21759 пъти
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Не бъркаш, това са субомни глави, с много ниско съпротивление. Те трябва да са ти дали различни в комплекта. Сложи нормалната :)
Изображение
Потребителски аватар
sko4
Я елате пиленца при батко...
Я елате пиленца при батко...
Регистриран: съб май 19, 2007 15:14

Мнение от sko4 »

Какъв комплект електронна цигара да си купя
Никакъв, откажете цигарите ! [-X
Старостта не е порок , порок е глупостта !
simona321
Начинаещ
Регистриран: пет май 06, 2016 13:18

Мнение от simona321 »

Остават 15 дни до Коледа, а аз все още не съм избрала подаръци за всички близки. Днес ще се отдам в търсене на подарък за сестра ми. Реших да ѝ взема коплект електронна цигара. Колебая се между този https://7puffs.bg/elektronna-cigara-gamucci-400-mah и https://7puffs.bg/vapouriz-fuse-rainbow . Не разбирам много от такива неща, затова се надявам да ми помогнете.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Нито едното от двете :thumbright:
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Хора, какво да направя този изпарител http://www.gigadrinks.com/product/6029/ ... -tank.html да не тече. Нося го в една чантичка като резервен, понеже още си ползвам Т2, сложил съм го в найлоново пликче с цип и дори и през него изтича и ми прави всичко в чантичката мазно. Добре, че всичките документи издържат на мокрене :mrgreen:
Или някой друг изпарител да си взема, хубав, лесен за обслужване и не течащ
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Повечето обслужваеми текат, ако не ги използваш. Единственият начин е да си направиш ти намотката и да сложиш повечко памук. Със стоковите глави ще си е така.
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Баси гадното значи
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19

Мнение от Льо »

Не ми пука с какви изпарители се давите :p Цоцам си с Мело 3 и главица 0.75, която издържа над 200мл. и си свиркам. Не тече, не сърба, не прегаря, дава добър вкус, икономично лапа и ток и течност.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Браво :p Аз съм така с Феномена :p
Изображение
Chrysiasis
Регистриран
Регистриран: пон окт 24, 2016 22:00

Мнение от Chrysiasis »

Здравейте! Идвам да ви се похваля с придобивката ми и да дам малко отзиви.

https://www.fasttech.com/products/3032/ ... 200w-tc-vw
https://www.fasttech.com/products/3006/ ... learomizer

Взех си мод Wismec Reuleaux 2/3 (45$) (чете се Рий-лоу :) ) с карт Uwell Crown - Първа генерация (22$). Засега съм предоволен от комбинацията. Рийлоу-то вдига до 150 вата с две батерии и до 200 с три, като има някакъв ъпдейт на фърмуера, с който може да вдига и до 250. Нооо първо че такава мощност не се изисква от главите на Крауна, и второ че 3000 милиамперчасовите LG HG2 не искам да ги насилвам на повече от 50 вата на клетка (50W/3.2V=16A когато клетката е вече почти разредена).

Картът не става за уста-дроб откъдето и да го погледнете. Двата въздухозаборника са широки като негърски ноздри. От четирите възможни глави - стоманени 1.2ом (10-30вата), 0.5ом (30-80вата), 0.25ом (80-120вата) и 0.15ом Ni200, според мен най-добра е 0.5 омовата. Дава най-добър и чист вкус, топла и плътна пара. С четири яки дръпки замъглявате целия хол. 1.2 омовата също става. Другите две гълтат твърде много течност и ток, а вкусът не е толкова добър. Доколкото виждам, конструкцията и на четирите глави е една и съща, единствено в калибъра на двойната намотка се различават. Всичките ги ползвам на TC с макс настройка на мощност до 80/120 вата според колкото батерии съм вкарал (макс го слагам по 40W/клетка - предостатъчно). Миризма на изгорял памук или сухи дръпки не са ми се случвали никога, дори при верижен вейп с най-гъстите разтвори. Разбира се, говоря за изпаряване на темп контрол.

Тук е мястото да вметна, че никелови глави се ползват САМО на темп контрол! Малко по-нагоре видях един човечец да пита точно това. Никога на ватове! И никога не им се прави драй бърн!

На външен вид - черния Краун със бледозлатистото Рийлоу върви доста добре естетически. Картът не тече грам с течности над 90%VG (има си хас, те стават с консистенция на кленов сироп :salute: ), каквито аз си забърквам. В началото пробвах с 80%VG - първо че удряше брутално в гърлото на инхалация, и второ че се разтече като се понагря течността. В началото при вработването на нова глава има навика да плюе течност в устата, но се оправя след 1-2 изпарени милилитра.

https://www.fasttech.com/products/0/100 ... al-battery
https://www.fasttech.com/products/0/100 ... -li-ion-ni

Минах се обаче със зарядното за батерии. Не бях чел предварително по въпроса и избързах да си взема Nitecore D4 - зарядното си е добро, но е адски бавно! Зарежда 2 батерии с по 750mА ток всяка или 3/4 с по 350mА! LG-тата се зареждат по 4 часа и половина ако са две, а ако сложа 4 минават 10ина. Ако бях чел преди това, щях да си взема за същите пари (30$) Xtar SV2 - зарежда с по 2 ампера на слот (само че е с два слота, а Найткор е с 4). И не, няма да им е твърде много - щом тока е под 1C, демек капацитета на батерията (3000мА), може да го понесат без проблем.
Потребителски аватар
fcbico
Редовен потребител
Редовен потребител
Регистриран: съб май 14, 2016 12:07
Контакти:

Мнение от fcbico »

Щом си взел - честито !
Модът сигурно е добър.За изпарителя ще се въздържа,защото е с готови глави.
Аз съм с Nitecore D2 и си ми ги зарежда по 4-5 часа.Мисля че когато батерията е на изтощаване е добре да се зарежда с по-малък заряд (то зарядното си подава 500 максимално),а когато е около половината няма проблем да е по-голям.Губи се чарът иначе ти ги зарежда за по 1 час мисля :lol:

Ако решиш да минаваш към обслужваемите изпарители в момента има страхотни инхалатори на много добри цени :
ADVKEN Ohmega V2 RTA , UD EZ RTA , Wotofo Serpent Mini RTA
OBS Crius RTA
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Честито и браво за подробния пост :clap: :clap: :clap: Това с негърските ноздри беше много добро :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Изображение
simona321
Начинаещ
Регистриран: пет май 06, 2016 13:18

Мнение от simona321 »

Искам да купя комплект електронна цигара за мъжа ми, защото е решил да отказва традиционните цигари. Спрях се на COOL FIRE IV PLUS ISUB APEX KIT - 70W ОТ INNOKIN. Главната причина да се спра на този модел е, че в момента е на промоция в 7puffs.bg. Някой има ли отзиви от Cool Fire?
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Нямам впечатления от този изпарител, но ще е нещо подобно на Топбокс така като го гледам. Той обаче не ми харесва, защото има един такъв особен вкус, независимо от течността, която се използва. Същото важи и за клона на Байка. Какво ли не го правих, с какви ли не сетъпи го изпробвах - не, този привкус винаги го има.
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Всичко за електронната цигара”