Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Какъв комплект електронна цигара да си купя

Интересни факти. Методи за почистване на картомайзерите и удължаване на живота им.
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19

Re: Какъв комплект електронна цигара да си купя

Мнение от Льо »

Повечето народ внася със Сингапурската поща.
Сега си разбрах заблудата. В главите няма памук.
Щом искаш да инхалираш със субомове, то грешен мод си си избрал. Търси нещо над 100 вата и с вместимост поне 2 елемента. Гледах едно фат бойче да цоца на едно ревю и доста сърбаше при дърпане, а това ми мирише на яко теч в някакъв момент. Затова ти казвам, че мода трябва да е с големи ватове, да може да си изпарява качената течност, вместо да я вади навън.
На перхидролката пък така и е обработен клипа, че сякаш дърпа за стотни от секундата, а вади Родопска мъгла и ни сърбане ни дявол се чува.
Прочетено: 21769 пъти
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Не знам, ама мен днеска ме натисна страшен карък. Цял ден си изпарявам с Его батерията и Т2-ката и като дойдох на работа, батерията свърши, сложих я да се зарежда и прехвърлих Т2-ката на другата батерия 510 с преход и ударих греда, прехвърлих на мода с прехода и там греда. Прецакал се е смотаният преход, а другия преход, още един мод и eleaf картомайзера са си в къщи :banghead:
Та от 5-6 стола седнах на земята докато се зареди сега батерията :twisted:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Montoya написа:Не знам, ама мен днеска ме натисна страшен карък. Цял ден си изпарявам с Его батерията и Т2-ката и като дойдох на работа, батерията свърши, сложих я да се зарежда и прехвърлих Т2-ката на другата батерия 510 с преход и ударих греда, прехвърлих на мода с прехода и там греда. Прецакал се е смотаният преход, а другия преход, още един мод и eleaf картомайзера са си в къщи :banghead:
Та от 5-6 стола седнах на земята докато се зареди сега батерията :twisted:
Случва се, обикновено само веднъж :p Винаги си нося една тръба с копче в чантата. Пък ако беше и с читав изпарител, на който не му трябват преходи :lol:
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Ами аз понеже стягах одеве багажа за шопско и викам няма да си взимам всичко, само няколко батерии и два картомайзера, течност и глави имам, ама уцелих гредата.
Е сега 3-4 часа няма да паФкам и толкоз.
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Montoya написа:Ами аз понеже стягах одеве багажа за шопско и викам няма да си взимам всичко, само няколко батерии и два картомайзера, течност и глави имам, ама уцелих гредата.
Е сега 3-4 часа няма да паФкам и толкоз.
Пусни Скайпа, щи дам да си дръпнеш :p
Вземи да поразпънеш пиновете на прехода, щото сигурно от затягане си ги събрал.
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Е да, това е проблемът, обаче не мога да ги разпъна, изпадаха разни силиконови уплътнения от вътре и не става. Утре ще си купя нов преход, явно тоя не става вече
AsusVivoBook17
penchod
Регистриран
Регистриран: вт окт 11, 2016 20:29

Мнение от penchod »

Значи вече направих месец без цигари и съм безкрайно доволен.
От 10-тина дена свалих на 4.5 мг. никотин и съм ОК. Чудесни впечатления мога да споделя и от техниката. Главата на Gs Tank 1.2 ома издържа сигурно 120 мл. течност. Сега върнах стоковата Ni 0.15 ома(да не иде зян), но не я ползвам на температурен контрол, а на wattage, като на 26 W вади страхотна пара(ама и течност хаби де).
Има ли опасност да прецакам нещо техниката, като не използвам главата в предписания режим?
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Не, няма проблем :)

Супер много се радвам да чуя, че си доволен и си се отървал от това зло :hello1: :hello1: :hello1: Пушеше по 60 цигари на ден, а сега нито една, при това без да се мъчиш и продължаваш да си правиш кефа, но много по-безвредно, на много по-ниска цена и без да вониш на циганин - абсолютен кеф:clap: :clap: :clap:
Изображение
Потребителски аватар
fcbico
Редовен потребител
Редовен потребител
Регистриран: съб май 14, 2016 12:07
Контакти:

Мнение от fcbico »

penchod написа:Значи вече направих месец без цигари и съм безкрайно доволен.
От 10-тина дена свалих на 4.5 мг. никотин и съм ОК. Чудесни впечатления мога да споделя и от техниката. Главата на Gs Tank 1.2 ома издържа сигурно 120 мл. течност. Сега върнах стоковата Ni 0.15 ома(да не иде зян), но не я ползвам на температурен контрол, а на wattage, като на 26 W вади страхотна пара(ама и течност хаби де).
Има ли опасност да прецакам нещо техниката, като не използвам главата в предписания режим?
Поздравления ! От тук нататък само по-хубаво ще става :headbang:
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор

Мнение от Montoya »

Ех, аз изпуснах да се похваля, на 29.10 на рождения си ден направих една година без цигари :headbang:
AsusVivoBook17
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Имаш да гониш :p Много си изпуснал като не ги пушиш, нали :angel4: :evil3:
Изображение
tshishkov
Регистриран
Регистриран: ср ное 23, 2016 21:10

Мнение от tshishkov »

Здравейте и от мен.Вчера изчетох цялата тема и се запалих много да спирам цигарите.Пуша по около 30 цигари дневно.Опитвал съм и табекс и лепенки и воля няма.Живея в София кв.Надежда и съм близко да магазина.До сега съм пушил електронни цигари, но са били все ментета.Ще съм благодарен да ме упътите какво точно да си взема(повече съм се запалил по модовете). Бюджета ми е около 150 лева.Ще послушам съветите на Лео.
Благодаря Ви предварително.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Със сигурност ще ги спреш, то просто е в ПЪТИ по-яко. Сега каква течност съм си забъркал, няма такава вкусотия, олигавих се от кеф :lol: :lol: :lol:
Изображение
tshishkov
Регистриран
Регистриран: ср ное 23, 2016 21:10

Мнение от tshishkov »

Mozo написа:Със сигурност ще ги спреш, то просто е в ПЪТИ по-яко. Сега каква течност съм си забъркал, няма такава вкусотия, олигавих се от кеф :lol: :lol: :lol:

Надявам се да ме научиш ;)
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Специално моят сет се гласи малко трудно, затова нека колегите да дадат предложение, защото все стават пререкания :thumbright:
Изображение
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Всичко за електронната цигара”