Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Какъв комплект електронна цигара да си купя
- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
Re: Какъв комплект електронна цигара да си купя
Повечето народ внася със Сингапурската поща.
Сега си разбрах заблудата. В главите няма памук.
Щом искаш да инхалираш със субомове, то грешен мод си си избрал. Търси нещо над 100 вата и с вместимост поне 2 елемента. Гледах едно фат бойче да цоца на едно ревю и доста сърбаше при дърпане, а това ми мирише на яко теч в някакъв момент. Затова ти казвам, че мода трябва да е с големи ватове, да може да си изпарява качената течност, вместо да я вади навън.
На перхидролката пък така и е обработен клипа, че сякаш дърпа за стотни от секундата, а вади Родопска мъгла и ни сърбане ни дявол се чува.
Прочетено: 21769 пъти
Сега си разбрах заблудата. В главите няма памук.
Щом искаш да инхалираш със субомове, то грешен мод си си избрал. Търси нещо над 100 вата и с вместимост поне 2 елемента. Гледах едно фат бойче да цоца на едно ревю и доста сърбаше при дърпане, а това ми мирише на яко теч в някакъв момент. Затова ти казвам, че мода трябва да е с големи ватове, да може да си изпарява качената течност, вместо да я вади навън.
На перхидролката пък така и е обработен клипа, че сякаш дърпа за стотни от секундата, а вади Родопска мъгла и ни сърбане ни дявол се чува.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Не знам, ама мен днеска ме натисна страшен карък. Цял ден си изпарявам с Его батерията и Т2-ката и като дойдох на работа, батерията свърши, сложих я да се зарежда и прехвърлих Т2-ката на другата батерия 510 с преход и ударих греда, прехвърлих на мода с прехода и там греда. Прецакал се е смотаният преход, а другия преход, още един мод и eleaf картомайзера са си в къщи
Та от 5-6 стола седнах на земята докато се зареди сега батерията

AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- Льо
- Луд за връзване
Случва се, обикновено само веднъжMontoya написа:Не знам, ама мен днеска ме натисна страшен карък. Цял ден си изпарявам с Его батерията и Т2-ката и като дойдох на работа, батерията свърши, сложих я да се зарежда и прехвърлих Т2-ката на другата батерия 510 с преход и ударих греда, прехвърлих на мода с прехода и там греда. Прецакал се е смотаният преход, а другия преход, още един мод и eleaf картомайзера са си в къщи![]()

Ами аз понеже стягах одеве багажа за шопско и викам няма да си взимам всичко, само няколко батерии и два картомайзера, течност и глави имам, ама уцелих гредата.
Е сега 3-4 часа няма да паФкам и толкоз.
AsusVivoBook17
- Льо
- Луд за връзване
Пусни Скайпа, щи дам да си дръпнешMontoya написа:Ами аз понеже стягах одеве багажа за шопско и викам няма да си взимам всичко, само няколко батерии и два картомайзера, течност и глави имам, ама уцелих гредата.

Вземи да поразпънеш пиновете на прехода, щото сигурно от затягане си ги събрал.
Е да, това е проблемът, обаче не мога да ги разпъна, изпадаха разни силиконови уплътнения от вътре и не става. Утре ще си купя нов преход, явно тоя не става вече
AsusVivoBook17
Значи вече направих месец без цигари и съм безкрайно доволен.
От 10-тина дена свалих на 4.5 мг. никотин и съм ОК. Чудесни впечатления мога да споделя и от техниката. Главата на Gs Tank 1.2 ома издържа сигурно 120 мл. течност. Сега върнах стоковата Ni 0.15 ома(да не иде зян), но не я ползвам на температурен контрол, а на wattage, като на 26 W вади страхотна пара(ама и течност хаби де).
Има ли опасност да прецакам нещо техниката, като не използвам главата в предписания режим?
От 10-тина дена свалих на 4.5 мг. никотин и съм ОК. Чудесни впечатления мога да споделя и от техниката. Главата на Gs Tank 1.2 ома издържа сигурно 120 мл. течност. Сега върнах стоковата Ni 0.15 ома(да не иде зян), но не я ползвам на температурен контрол, а на wattage, като на 26 W вади страхотна пара(ама и течност хаби де).
Има ли опасност да прецакам нещо техниката, като не използвам главата в предписания режим?
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Не, няма проблем
Супер много се радвам да чуя, че си доволен и си се отървал от това зло
Пушеше по 60 цигари на ден, а сега нито една, при това без да се мъчиш и продължаваш да си правиш кефа, но много по-безвредно, на много по-ниска цена и без да вониш на циганин - абсолютен кеф

Супер много се радвам да чуя, че си доволен и си се отървал от това зло

- fcbico
- Редовен потребител
- Регистриран: съб май 14, 2016 12:07
- Контакти:
Поздравления ! От тук нататък само по-хубаво ще ставаpenchod написа:Значи вече направих месец без цигари и съм безкрайно доволен.

Ех, аз изпуснах да се похваля, на 29.10 на рождения си ден направих една година без цигари 

AsusVivoBook17
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Имаш да гониш
Много си изпуснал като не ги пушиш, нали

Здравейте и от мен.Вчера изчетох цялата тема и се запалих много да спирам цигарите.Пуша по около 30 цигари дневно.Опитвал съм и табекс и лепенки и воля няма.Живея в София кв.Надежда и съм близко да магазина.До сега съм пушил електронни цигари, но са били все ментета.Ще съм благодарен да ме упътите какво точно да си взема(повече съм се запалил по модовете). Бюджета ми е около 150 лева.Ще послушам съветите на Лео.
Благодаря Ви предварително.
Благодаря Ви предварително.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Със сигурност ще ги спреш, то просто е в ПЪТИ по-яко. Сега каква течност съм си забъркал, няма такава вкусотия, олигавих се от кеф

Mozo написа:Със сигурност ще ги спреш, то просто е в ПЪТИ по-яко. Сега каква течност съм си забъркал, няма такава вкусотия, олигавих се от кеф![]()
![]()
Надявам се да ме научиш

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Специално моят сет се гласи малко трудно, затова нека колегите да дадат предложение, защото все стават пререкания 

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Новата електронна тол система в Хърватия ще спести време и вредни емисии
от Mozo » пон юни 24, 2024 12:52 » в Любопитни новини - 2 Отговори
- 120 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт юни 25, 2024 11:31
-
-
- 0 Отговори
- 48 Преглеждания
-
Последно мнение от шони
съб яну 18, 2025 15:46
-
- 3 Отговори
- 135 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
нед мар 09, 2025 21:47
-
-
Росен Желязков е кандидатът за премиер на ГЕРБ-СДС. Ето какъв кабинет предложи
от Mozo » пон юли 01, 2024 13:13 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 78 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон юли 01, 2024 13:13
-
-
-
Тревожни новини: Не е ясно в какъв размер ще са януарските пенсии? (СНИМКИ)
от Mozo » чет яну 02, 2025 11:57 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 140 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
чет яну 02, 2025 11:57
-