Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Магазини

Интересни факти. Методи за почистване на картомайзерите и удължаване на живота им.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Магазини

Мнение от Mozo »

Половината им батерии нямат нищо общо с Джойтек. Не може да ти продават комплект под името Джойтек и вътре преходникът да е от онези другите, супер калпавите. Много внимателно им разгледах снимките. Само някои комплекти ми се струват читави, но може да е само за снимката. Щом има такива несъответствия, залагам, че това е практика за баламосване.
Прочетено: 8505 пъти
Изображение
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от Zeroadhesion »

При аксесоарите батериите изглеждаха читави, но сега почетох малко във форума на pv-bg и нещата никак не са розови с този магазин. На всичкото отгоре и цените са доста надути. Махам :???:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Не съм чел никъде, за пет минути ми станаха ясни само с гледане. Лошото е, че Шейк се е опарил оттам и вече ще заплюе една наистина качествена марка, до която така и не е имал щастието да се докосне :sad:
Изображение
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Трябва човек винаги да си прави справка кои са читавите магазини, когато тръгва да купува нещо. Иначе стават сакатлъци. :кимам: Ако не беше така, темата щеше да е със 16 магазина, а не както в момента с 9.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Факт :thumbright:
Изображение
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка
Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06

Мнение от Kotkata68 »

Shaker написа:...
Иначе котката някак си ме обижда като пише, че като съм на 22 и се държа като детенце. Не е така, защото живея и се издържам сам, и имам някакъв скромен житейски опит.
...
Съжалявам, Шейк, наистина не съм искала написаното да излезе като обида за теб. :тревожен: :гуш: :гуш: :гуш: Знаеш, че обикновено пиша само от личен опит и то рядко и просто дадох за пример моята младост, защото много бързо палех. PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Офтопик:
Сори, ама понякога наистина ми приличаш на сърдито детенце, което тропа с краче... :booty:

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Потребителски аватар
sithius
Регистриран
Регистриран: чет мар 14, 2013 23:23

Мнение от sithius »

Ако не сте пробвали Kanger T3 направо може да го прескочите и да го вземете метален: http://www.pazaruvam-bg.com/kartomaizer ... r-mt3.html
Много добра изработка, главата се завива доста трудно, което предполага по-хубаво уплътнение откъм течове в сравнение с обикновена Т3-ка. Главата е на 2,4 ома, а мятам и снимка на едно листче за омажи и волтажи, също много полезно.
Изображение Изображение
Потребителски аватар
Shaker
Доктор
Доктор
Регистриран: нед дек 06, 2009 20:18

Мнение от Shaker »

Понеже работя в сферата на производство на електроника и разбирам, че просто съм попаднал на дефектна батерия. Техника е все пак и се скапва рано или късно 8-[ . Няма значение марката дали е на Joyetech, ZTE, Huawei и т.н. Просто не мога да приема мнението на Zero и Mozo, че щом е оригинална на Joyetech, то това не може да дефектира. Написах, че си я взех от ПУШКОМ тази батерия и почнаха да ме оборват, че едва ли не съм кьорав и лъжа. След това като им дадох линк на този магазин, те почнаха да пишат, че там продават ментета, вместо да си признаят грешката им от незнание. Аз не съм специалист по електронни цигари и нямам намерение да ставам такъв. Пуша си това, което ми харесва и не ме интересува кое е менте и кое не е. Техниката рано или късно се разваля и всичко опира до късмет :усмивка1:
Иначе благодаря за сайта на PV-BG, защото забелязах, че продават на много по-тънка цена повечето неща от останалите O:)
Kotkata68 написа:Съжалявам, Шейк, наистина не съм искала написаното да излезе като обида за теб. :тревожен: :гуш: :гуш: :гуш: Знаеш, че обикновено пиша само от личен опит и то рядко и просто дадох за пример моята младост, защото много бързо палех. PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Офтопик:
Сори, ама понякога наистина ми приличаш на сърдито детенце, което тропа с краче... :booty:
Не ме познаваш PDT_Love_18
Аз супер много рядко се паля и когато в мен бушуват емоции, просто си мълча за да не кажа някоя глупост PDT_Love_18
Офтопик:
Мина ми времето отдавна да тропам с краче, ама добре PDT_Love_18 :lol: :lol:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Shaker написа:Понеже работя в сферата на производство на електроника и разбирам, че просто съм попаднал на дефектна батерия. Техника е все пак и се скапва рано или късно 8-[ . Няма значение марката дали е на Joyetech, ZTE, Huawei и т.н. Просто не мога да приема мнението на Zero и Mozo, че щом е оригинална на Joyetech, то това не може да дефектира. Написах, че си я взех от ПУШКОМ тази батерия и почнаха да ме оборват, че едва ли не съм кьорав и лъжа. След това като им дадох линк на този магазин, те почнаха да пишат, че там продават ментета, вместо да си признаят грешката им от незнание. Аз не съм специалист по електронни цигари и нямам намерение да ставам такъв. Пуша си това, което ми харесва и не ме интересува кое е менте и кое не е. Техниката рано или късно се разваля и всичко опира до късмет :усмивка1:
Иначе благодаря за сайта на PV-BG, защото забелязах, че продават на много по-тънка цена повечето неща от останалите O:)
От много отдавна сме написали, че в PV-BG се продават само оригинални компоненти и батерии също. Да, няма да сбъркаш, ако пазаруваш оттам, особено батерии. Аз от друго място не бих си купил. И това, че се занимаваш с електроника не означава абсолютно нищо в случая. Има разлики според производителя. Примерно Смоктек са с променливо напрежение, което се мени спрямо това колко е използвана, като в началото дава 4.3 V., а към края 3.3 V., докато Джойтек държи до дупка един и същ волтаж. И двете изглеждат почти по един и същ начин и струват еднаква цена. Да не говорим, че баща ми пуши само от осем месеца и двата му Смоктека вече издъхнаха, а моят Джойтек продължава година и два месеца. На Котето и двата Смоктека не можаха да изкарат и по три-четири месеца. И кое излиза по-евтино? И нямало значение производителя? Добре :thumbright:
Shaker написа:Написах, че си я взех от ПУШКОМ тази батерия и почнаха да ме оборват, че едва ли не съм кьорав и лъжа. След това като им дадох линк на този магазин, те почнаха да пишат, че там продават ментета, вместо да си признаят грешката им от незнание.
Ти сериозно ли :не бях аз: Грешка от незнание? В сайта се продават отявлени ментета, които не са Джойтек. Това, че са ти го продали за такъв, не го прави такъв, нали? Имам удоволствието да притежавам оригинален Джойтек, с гарантиран произход, за да мога да видя разликите. Да, минимални са, но човек в час ги вижда и знае, че гледа насреща си менте. Но ти не си виновен - такива търговци просперират именно от такива като теб. Ние ти казваме, че сайтът продава ментета, опитваме се да те предпазим, а ти идваш и ни казваш в очите, че те лъжем. Евала :thumbright:
Изображение
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19

Мнение от Льо »

Аз и моите френдове си мислим, че сайта на Пушком и магазините с това име нямат нищо общо освен името. Магазина до мен има като асортимент 3 течности и два карта и една батерия ... що е то изобщо! Нито във форума им нито в онлайн магазина има адреси на магазини където и да е :-k
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Мошеници са и това е повече от ясно, но Шейк ни обвинява, че го лъжем. Нека е така :thumbright:
Изображение
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Shaker написа:Мина ми времето отдавна да тропам с краче, ама добре PDT_Love_18 :lol: :lol:
Защото точно това правиш в момента. И пак не си ми прочел всичко което написах, обаче продължаваш да ме нареждаш. Това вече е долно. Просто искахме да помогнем, но на теб явно не може да ти се помогне.
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Може би няма нужда от помагане! То и на мен като ми кажат да не правя нещо, аз веднага го правя и чак тогава разбирам за какво е ставало дума. Всеки човек по различен начин си вади поука.
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Добре, няма нужда - да си каже направо "не приемам съвети по темата" и се спира, а не да правим циркове...като някакъв турски сериал стана тази тема. :toothy10: :toothy10:
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Да дойде Чистачът!
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори