Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Магазини
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Re: Магазини
Половината им батерии нямат нищо общо с Джойтек. Не може да ти продават комплект под името Джойтек и вътре преходникът да е от онези другите, супер калпавите. Много внимателно им разгледах снимките. Само някои комплекти ми се струват читави, но може да е само за снимката. Щом има такива несъответствия, залагам, че това е практика за баламосване.
Прочетено: 8505 пъти

- Zeroadhesion
- Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33
При аксесоарите батериите изглеждаха читави, но сега почетох малко във форума на pv-bg и нещата никак не са розови с този магазин. На всичкото отгоре и цените са доста надути. Махам 

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
Не съм чел никъде, за пет минути ми станаха ясни само с гледане. Лошото е, че Шейк се е опарил оттам и вече ще заплюе една наистина качествена марка, до която така и не е имал щастието да се докосне 

- Zeroadhesion
Трябва човек винаги да си прави справка кои са читавите магазини, когато тръгва да купува нещо. Иначе стават сакатлъци.
Ако не беше така, темата щеше да е със 16 магазина, а не както в момента с 9.

-
- Глобална котка-идиотка
- Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06
Съжалявам, Шейк, наистина не съм искала написаното да излезе като обида за теб.Shaker написа:...
Иначе котката някак си ме обижда като пише, че като съм на 22 и се държа като детенце. Не е така, защото живея и се издържам сам, и имам някакъв скромен житейски опит.
...

Офтопик:
Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!
Ако не сте пробвали Kanger T3 направо може да го прескочите и да го вземете метален: http://www.pazaruvam-bg.com/kartomaizer ... r-mt3.html
Много добра изработка, главата се завива доста трудно, което предполага по-хубаво уплътнение откъм течове в сравнение с обикновена Т3-ка. Главата е на 2,4 ома, а мятам и снимка на едно листче за омажи и волтажи, също много полезно.

Много добра изработка, главата се завива доста трудно, което предполага по-хубаво уплътнение откъм течове в сравнение с обикновена Т3-ка. Главата е на 2,4 ома, а мятам и снимка на едно листче за омажи и волтажи, също много полезно.
Понеже работя в сферата на производство на електроника и разбирам, че просто съм попаднал на дефектна батерия. Техника е все пак и се скапва рано или късно
. Няма значение марката дали е на Joyetech, ZTE, Huawei и т.н. Просто не мога да приема мнението на Zero и Mozo, че щом е оригинална на Joyetech, то това не може да дефектира. Написах, че си я взех от ПУШКОМ тази батерия и почнаха да ме оборват, че едва ли не съм кьорав и лъжа. След това като им дадох линк на този магазин, те почнаха да пишат, че там продават ментета, вместо да си признаят грешката им от незнание. Аз не съм специалист по електронни цигари и нямам намерение да ставам такъв. Пуша си това, което ми харесва и не ме интересува кое е менте и кое не е. Техниката рано или късно се разваля и всичко опира до късмет
Иначе благодаря за сайта на PV-BG, защото забелязах, че продават на много по-тънка цена повечето неща от останалите
Аз супер много рядко се паля и когато в мен бушуват емоции, просто си мълча за да не кажа някоя глупост
Мина ми времето отдавна да тропам с краче, ама добре

Иначе благодаря за сайта на PV-BG, защото забелязах, че продават на много по-тънка цена повечето неща от останалите

Не ме познавашKotkata68 написа:Съжалявам, Шейк, наистина не съм искала написаното да излезе като обида за теб.![]()
![]()
![]()
Знаеш, че обикновено пиша само от личен опит и то рядко и просто дадох за пример моята младост, защото много бързо палех.
![]()
![]()
Офтопик:

Аз супер много рядко се паля и когато в мен бушуват емоции, просто си мълча за да не кажа някоя глупост

Офтопик:

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
От много отдавна сме написали, че в PV-BG се продават само оригинални компоненти и батерии също. Да, няма да сбъркаш, ако пазаруваш оттам, особено батерии. Аз от друго място не бих си купил. И това, че се занимаваш с електроника не означава абсолютно нищо в случая. Има разлики според производителя. Примерно Смоктек са с променливо напрежение, което се мени спрямо това колко е използвана, като в началото дава 4.3 V., а към края 3.3 V., докато Джойтек държи до дупка един и същ волтаж. И двете изглеждат почти по един и същ начин и струват еднаква цена. Да не говорим, че баща ми пуши само от осем месеца и двата му Смоктека вече издъхнаха, а моят Джойтек продължава година и два месеца. На Котето и двата Смоктека не можаха да изкарат и по три-четири месеца. И кое излиза по-евтино? И нямало значение производителя? ДобреShaker написа:Понеже работя в сферата на производство на електроника и разбирам, че просто съм попаднал на дефектна батерия. Техника е все пак и се скапва рано или късно. Няма значение марката дали е на Joyetech, ZTE, Huawei и т.н. Просто не мога да приема мнението на Zero и Mozo, че щом е оригинална на Joyetech, то това не може да дефектира. Написах, че си я взех от ПУШКОМ тази батерия и почнаха да ме оборват, че едва ли не съм кьорав и лъжа. След това като им дадох линк на този магазин, те почнаха да пишат, че там продават ментета, вместо да си признаят грешката им от незнание. Аз не съм специалист по електронни цигари и нямам намерение да ставам такъв. Пуша си това, което ми харесва и не ме интересува кое е менте и кое не е. Техниката рано или късно се разваля и всичко опира до късмет
![]()
Иначе благодаря за сайта на PV-BG, защото забелязах, че продават на много по-тънка цена повечето неща от останалите![]()

Ти сериозно лиShaker написа:Написах, че си я взех от ПУШКОМ тази батерия и почнаха да ме оборват, че едва ли не съм кьорав и лъжа. След това като им дадох линк на този магазин, те почнаха да пишат, че там продават ментета, вместо да си признаят грешката им от незнание.

- Льо
- Луд за връзване
- Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19
Аз и моите френдове си мислим, че сайта на Пушком и магазините с това име нямат нищо общо освен името. Магазина до мен има като асортимент 3 течности и два карта и една батерия ... що е то изобщо! Нито във форума им нито в онлайн магазина има адреси на магазини където и да е 

"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
- Zeroadhesion
Защото точно това правиш в момента. И пак не си ми прочел всичко което написах, обаче продължаваш да ме нареждаш. Това вече е долно. Просто искахме да помогнем, но на теб явно не може да ти се помогне.Shaker написа:Мина ми времето отдавна да тропам с краче, ама добре![]()
![]()
- Льо
- Луд за връзване
Може би няма нужда от помагане! То и на мен като ми кажат да не правя нещо, аз веднага го правя и чак тогава разбирам за какво е ставало дума. Всеки човек по различен начин си вади поука.
- Zeroadhesion
Добре, няма нужда - да си каже направо "не приемам съвети по темата" и се спира, а не да правим циркове...като някакъв турски сериал стана тази тема.

- Льо
- Луд за връзване
Да дойде Чистачът!
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 0 Отговори
- 37 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср дек 11, 2024 12:58
-
-
Теменужка Петкова обясни какво ще прави с държавните магазини
от Mozo » пон мар 24, 2025 13:25 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 84 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон мар 24, 2025 13:25
-
-
-
Държавните магазини на Пеевски: Противоречие с европейските закони - има ли и ще се намеси ли ЕК?
от Mozo » ср апр 09, 2025 12:46 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 20 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср апр 09, 2025 12:46
-