Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Магазини

Интересни факти. Методи за почистване на картомайзерите и удължаване на живота им.
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка
Регистриран: пет ное 30, 2007 12:06

Re: Магазини

Мнение от Kotkata68 »

Еми изкара ви, защото така и не се научихте да комуникирате нещо. Я вижте как sithius, нацели правилния тон. :lol: Знаете, че пали от половин оборот и пак го накарахте да изпили гумите. :105:
Шейк, ти пък не щеш и не щеш да приемеш чуждо мнение. И Мо и Зеро са минали през всички магазини, марки батерии, течности и аксесоари и със сигурност и двамата разбират много, защото ги влече да изпробват и да експериментират. Така че, поне за проба можеш да опиташ нещо препоръчано от тях за да разбереш, защо пък толкова превъзнасят дадено нещо. :p И по възможност, остави рогата когато влизаш в по-разпалена дискусия. :booty: В момента и аз като теб пуша Иновейшън, но не защото по ми харесва, а защото в най-близкия магазин до мен продават само това и нямам време да търся, да ходя или да чакам да поръчам от някой сайт. На някои хора няма да им направи впечатление дали има разлика с ФА и ще им е все едно какво взимат, но разликата не е само в "цвета на захарния памук" и поне аз я усещам. :кимам:
sithius написа:Сега ще ти кажа ... Поздрави :усмивка1:
Изображение

И да, Зеро, за да не питаш - пак пропуших. :dontknow: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

п.п.
Офтопик:
"Не щеш" разделено ли се пише? :не бях аз: :oops:
Прочетено: 8507 пъти

Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от Zeroadhesion »

Да, поучудих се малко, ама то си е готино, как да го спреш. :) В интерес на истината бях учуден повече, когато спря да изпаряваш :mrgreen: :mrgreen:
Ами как да комуникирам - аз пиша, пиша...никаква реакция и вдигам тона малко, току виж съм изкарал късмет и са ми отговорили адекватно :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Офтопик:
Ми спрях защото исках и сега пак започнах, защото пак исках. :отегчен: Абе какво да ти обяснявам, жени, лунни календари, настроения ... то аз се отказах да търся логика, камо ли другите. :toothy10: :toothy10: :toothy10:
А, Шейк не е мисията невъзможна, има желание и да пита и да учи, не е като някои други хора дето от всичко разбират и са се родили всезнаещи. :mrgreen:

Опознават ме само тези, на които позволя... за останалите съм просто това, което виждат!

Потребителски аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Kotkata68 написа:А, Шейк не е мисията невъзможна, има желание и да пита и да учи
Знам, че е пич, имаме се в Скайп, но тук не демонстрира подобни качества. :lol:
Ъъъъ как примерно с Niblung или с tolostoi винаги съм водил спокойно дискусия? Защото ми отговарят адекватно. :lol:
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

Ееееее, те са по големи. :booty: Аз на годините на Шейк, смятах за голяма дипломация и успех, ако успея да не се сбия с някого, а само да си остана със зъбенето и ръмженето. :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Авторът на темата да ме извини за спама, :angel4: ако каже, ще позабърша малко. :чистач:

Потребителски аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Нека стоят драмите за назидание, важното е в първия пост. :mrgreen:
Kotkata68
Глобална котка-идиотка
Глобална котка-идиотка

Мнение от Kotkata68 »

:evil3: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Офтопик:
След пет минути ще пусна статия, специално за теб и мен, щото ни е скучно и поне да си осигурим няколко кошмарни минути... :evil4: :evil4: :evil4:

Потребителски аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

:toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: Окс
Потребителски аватар
Shaker
Доктор
Доктор
Регистриран: нед дек 06, 2009 20:18

Мнение от Shaker »

Нямам намерение да уча тънкости за изпаряването, защото имам по-важни неща на главата. Взимам течности от INNOVATION и на мен си ми харесват. Батерията ми е от INNOVATION, ама какво от това? Проблемът е в това, че на предишната ми батерия пишеше Joyetech EGO-T, а те ме изкарват идиот понеже не пишело това. И за справка ПУШКОМ предлагат продукти на Joyetech -> http://www.pu6com.com/index.php?route=p ... ry&path=52. Няма как да водя нормален диалог с хора, които имат пристрастия и знаят тяхното си. Аз нямам огромен бюджет да отделям за скъпи течности и това е една от причините да си взимам от INNOVATION, ама те не са в моето положение и няма как да го разберат. Плюс това ми е на 5 минути магазина на INNOVATION и не ми се разкарва до другия квартал за "по-оригинална".
Аз си имам собствено мнение и си изпарявам това което ми харесва, но те не могат да го разберат...
Иначе котката някак си ме обижда като пише, че като съм на 22 и се държа като детенце. Не е така, защото живея и се издържам сам, и имам някакъв скромен житейски опит.
Уважавам хора с които споря да се аргументират и да ме убедят, че не съм прав. Не става със злобеене...
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Шейкър, явно става въпрос за различни магазини :lol:
А ето това трябваше да ти е следващия пост след моя на първа страница, а не след 2 страници циркове ;)
Аз специално не знаех, че има два пушкома, които са съвсем различни магазини.
Ето тези продават Smok tech:

http://shop.e-pushcom.net/index.php?rou ... path=20_69

Едит: Ъъъ аз щото съм милионер и взимам 100 мл PVG база на Inawera за 15 лв., нали? :mrgreen:
Въпросът е, че течностите на INNOVATION са с изключително съмнителен произход - всички в темата ти го казваме, включително и sithius. Казваме го точно от добра воля, споделяме опит и наблюдения - бихме го казали и на всеки друг, за да го предпазим...а не защото искаме да се заяждаме, както си въобразяваш.
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Добавен е и pu6com.com. Освен комплектите, при аксесоари има отделно батерии, зарядни, картомайзери и изпарителни глави.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Shaker написа:Аз нямам огромен бюджет да отделям за скъпи течности и това е една от причините да си взимам от INNOVATION, ама те не са в моето положение и няма как да го разберат.
Тогава можеш да си правиш като нас течностите и излиза наполовина по-евтино - 400 милилитра течност, за около 120 лева :thumbright:
Zeroadhesion написа:Добавен е и pu6com.com. Освен комплектите, при аксесоари има отделно батерии, зарядни, картомайзери и изпарителни глави.
Чудно дали трябва да бъдат добавени :-k
Изображение
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Mozo написа:Тогава можеш да си правиш като нас течностите и излиза наполовина по-евтино - 400 милилитра течност, за около 120 лева :thumbright:
А аз милионерът - 400 мл. ми излизат 60 лв.
Mozo написа:Чудно дали трябва да бъдат добавени :-k
Попаднал е на дефектна бройка или нещо ѝ е станало, то е ясно.
И аз един път направих една голяма поръчка за 400 лв. от PV-BG за няколко човека...
Една от батериите JoyeTech сдаде багажа на първата седмица. Изпуши.
Нормално е, стават такива неща, а спорът беше заради Smoktech, не за друго.
Обаче с разликата, че в PV-BG веднага ми я смениха и то без да ми искат касова бележка - само видяха, че съм я поръчал през онлайн акаунта. Тук вече можем да се замислим дали да добавим този магазин, но да се надяваме да е било прецедент. Все пак е още едно място за пазаруване - ако няма другаде в наличност е спасителна лодка. Нали затова е тази тема :)
Само разсъждавам на глас, не ме нападайте. :lol: То човек да се наплаши. :toothy10:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Мнение от Mozo »

Дам, Шейк, с голямо недоволство ти съобщавам, че този магазин продават ментета. Зеро, можеш да ги махнеш с чиста съвест. Това е някакъв уникален сбирщайн и няма НИЩО общо с Джойтек. Аман от некоректни търгаши :evil: :evil: :evil: Затова ти е отишла батерията толкова бързо. Просто не е била Джойтек. Моята даяни вече година и три месеца и още кара по над 12 часа, а е 650 mAh, пак за същата цена. Смятай...
Изображение
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Мнение от Zeroadhesion »

Mozo написа:Дам, Шейк, с голямо недоволство ти съобщавам, че този магазин продават ментета.
Разясни малко повече, нали за това е темата - да тропаме измамниците. :lol:
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Всичко за електронната цигара”