Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

2 години без дим.

Интересни факти. Методи за почистване на картомайзерите и удължаване на живота им.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: 2 години без дим.

Мнение от Mozo »

Така е, да, но ти явно си по-тежък случай. При мен имаше зор около месец, като първите седмица-две бяха най-тегави, но с времето отслабваше, докато в един момент не осъзнаеш, че тотално си забравил.

Има и друг вид хора - баща ми и брат ми - още на трети ден им беше супер добре и така и не помислиха повече. А трябва да се има предвид, че баща ми има 45 години стаж като пушач. Вече две години и половина и той не е пипнал. нашият китарист - точно на втория ден се сцепваше от кеф.

Басистът ни пък беше супер труден за навиване. Обработвал съм го към година, така и не поддаде. Всеки път казваше - да, бе, ще го направим, супер яко е и така си оставаше, докато един ден съдбата не се обади, почти като на приказка - нямаше работа, а съответно и пари. Пари за цигари пък никакви. И си намерил нашия на земята електронна цигара. Няма такова щастливо стечение на обстоятелствата. Иска, не иска, започна да пуши от нея, аз му почистих главата, дадох му течност, след две седмици вече беше доволен, а когато се опаричи отиде и си взе един комплект и оттогава не е пипнал. Таман миналата седмица си говорихме за това и той вика - добре, че така стана, че да разбера колко съм бил тъп и се радва супер много. Дори един път наскоро брат му го викнал долу за нещо при колата и нашият си забравил цигарата и след един час вече много му се пуши и решил да запали една от тези на брат си. Думите му бяха - братоо, загасих я моментално, по-добре въобще да не бях опитвал, няма такава гадост! И той вече ще направи близо две години и вече модове, аеротанкове, ала-бала :mrgreen:

Друг такъв случай е Веско - пробва, още от първия път му хареса адски много и това беше - повече за цигара не е помислил. А и как да помисли, като електронката е в пъти по-добре от онова чудо.

Ти, може би, си запазил спомена, който всеки един пушач държи в себе си, че е супер яко. Запалѝ една цигара и ще се разочароваш тотално и съм абсолютно сигурен, че вече няма да ти се пуши от тях. Аз нали пробвах - направих една година и реших юбилейно да запаля една цигара, за да видя какво "губя" - ужас и безумие! Няма удар, само вони. После един час в устата ми все едно бяха с*али катерици. Неописуема смрад и гадост! И моментално ми изчезна споменът на пушачите, че е супер яко. Напротив, ужасно е :thumbright:

Та така, никой около мен вече не пуши, всички са супер доволни, освен майка ми - тя е тежък случай, просто не става...
Прочетено: 1362 пъти
Изображение
Потребителски аватар
БойкоНиколов
Пристрастéн
Пристрастéн
Регистриран: ср окт 29, 2014 16:47

Мнение от БойкоНиколов »

Държа да не пробвам да пуша дори 1 цигара, защото ме е страх да не пропуша отново (това ми е 3-4 опит за спиране на цигарите) и все така пропушвам. Иначе за спомена си адски прав.
Изображение
Потребителски аватар
MalamiR
Металист
Металист
Регистриран: нед мар 15, 2009 17:28

Мнение от MalamiR »

Аз мога да потвърдя, че веднага щом опитах от механичната електронна цигара и се зарибих страшно много. Оттогава (вече 3 месеца и отгоре) не съм помислял за цигарите... Няма такова удоволствие като това да си изпаряваш където и когато си поискаш... Невероятно е. Отделно ароматите - каквото ти душа сака, това си изпаряваш. Никотинът си го получавам, дишам много по-добре, заспивам по-лесно, усещам вкуса на напитките и храните, които консумирам... Просто за нищо на света не бих се върнал отново към цигарите...

Throw me to the wolves and I will return leading the pack!

Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

БойкоНиколов написа:Държа да не пробвам да пуша дори 1 цигара, защото ме е страх да не пропуша отново (това ми е 3-4 опит за спиране на цигарите) и все така пропушвам. Иначе за спомена си адски прав.
Издръж още няколко месеца, направѝ около година и пробвай. Почти 99.99% съм сигурен, че ще се отвратиш :)
MalamiR написа:Аз мога да потвърдя, че веднага щом опитах от механичната електронна цигара и се зарибих страшно много. Оттогава (вече 3 месеца и отгоре) не съм помислял за цигарите... Няма такова удоволствие като това да си изпаряваш където и когато си поискаш... Невероятно е. Отделно ароматите - каквото ти душа сака, това си изпаряваш. Никотинът си го получавам, дишам много по-добре, заспивам по-лесно, усещам вкуса на напитките и храните, които консумирам... Просто за нищо на света не бих се върнал отново към цигарите...
Естествено, много добре си го написал :thumbright:

Не си спомням Бойко с какъв хардуер беше, но, може би, ако не е с нещо читаво, сега е моментът :)
Изображение
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19

Мнение от Льо »

Вчера дръпнах една прангия. Не знам що така, но от време на време ми се пуши цигара. Обикновено не посягам, но вчера като ме загриза и си измуфтих една. Ми отврат е, ама тоя път на инат я изпуших до филтъра. След десетина минути се събуди заспалата язва и ми разката фамилията. Та сигурно след година пак ще ми се припуши, но вече само пура ще е.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Цигара е отвратително :thumbright:
Изображение
Потребителски аватар
MalamiR
Металист
Металист

Мнение от MalamiR »

Льо написа:Вчера дръпнах една прангия. Не знам що така, но от време на време ми се пуши цигара. Обикновено не посягам, но вчера като ме загриза и си измуфтих една. Ми отврат е, ама тоя път на инат я изпуших до филтъра. След десетина минути се събуди заспалата язва и ми разката фамилията. Та сигурно след година пак ще ми се припуши, но вече само пура ще е.
Защо си правиш експерименти и ти?! :roll: :-k

Потребителски аватар
БойкоНиколов
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от БойкоНиколов »

БойкоНиколов написа:
Не си спомням Бойко с какъв хардуер беше, но, може би, ако не е с нещо читаво, сега е моментът :)
Ами ползвам VAMO V5 с изпарител Кангер и понякога си слагам и други. Все още не съм се навил на такъв обслужваем на който сам да си правя намотките и т.н. Пуши си доста добре, когато си променям напрежението в зависимост от изпарителя.

Льо написа:Вчера дръпнах една прангия. Не знам що така, но от време на време ми се пуши цигара. Обикновено не посягам, но вчера като ме загриза и си измуфтих една. Ми отврат е, ама тоя път на инат я изпуших до филтъра. След десетина минути се събуди заспалата язва и ми разката фамилията. Та сигурно след година пак ще ми се припуши, но вече само пура ще е.
Точно за това ме е страх да си запаля истинска цигара, винаги така пропушвам. :oops:
Изображение
Потребителски аватар
MalamiR
Металист
Металист

Мнение от MalamiR »

От обслужваемите получаваш по-добър вкус. Няма нищо страшно и сложно в тях. Аз директно с тях почнах. Изобщо не съм се занимавал с необслужваеми изпарители. ;)

Потребителски аватар
БойкоНиколов
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от БойкоНиколов »

Това за вкуса го знам и вероятно при следващото ми ходене до магазина ще се навия и аз да взема нещо такова. Човека ми показа доста хубави варианти и не скъпи в диапазона 50-60лв. Така че това ми е решението.
Изображение
Потребителски аватар
MalamiR
Металист
Металист

Мнение от MalamiR »

БойкоНиколов написа:Това за вкуса го знам и вероятно при следващото ми ходене до магазина ще се навия и аз да взема нещо такова. Човека ми показа доста хубави варианти и не скъпи в диапазона 50-60лв. Така че това ми е решението.
Намери си един Squape. Там вкусът е божествен. :thumbright:

Потребителски аватар
БойкоНиколов
Пристрастéн
Пристрастéн

Мнение от БойкоНиколов »

Точно такъв гледах в магазина на гигадринкс, . Май ще си го взема следващия път.
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Да, не го заменям за нищо, благодарности на Льо, че ме светна за този изпарител :поклон:
Офтопик:
Факт е, че първите две седмици си мислех, че съм се прекарал, щото все нещо не можех да го подкарам като хората, но после... После кеф!
Изображение
Потребителски аватар
MalamiR
Металист
Металист

Мнение от MalamiR »

Аз го подкарах от първия път. Късметът на начинаещия предполагам... :evil4:

Ако го вземеш и имаш проблем с течове или бълбукане, обърни се към мен, аз ще те светна как да си го оправиш. ;)
Но за мен от обслужваемите - за хубав вкус и мек удар в гърлото - Squape; а за силен удар и по-лек вкус - Kayfun Lite или Lite Plus. ;)

Nightwind
Регистриран
Регистриран: съб ное 14, 2015 22:13

Мнение от Nightwind »

Колеги....аз след една седмица четене без даже да съм пробвал електронна вече едва пуша аналоговите.Дано като пробвам електронната ми хареса. :evil4:
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Всичко за електронната цигара”