Поръчах базата на Inawera VG90/10 и скоро ще ги меша

Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Ако е тютюнев, няма и да узрее, а ако е плодов/сладкарски, то трябва да се бърка на над 5%.ivaka55 написа:Здравейте,купих си база за да си правя сам течност за вейп(безникотинова),обаче оказа се че като си взема аромат и го смеся с базата трябва да изчакам да узрее.... Има ли някакви аромати който не зреят и от къде мога да си ги поръчам ?
Имам вкусове които не им трябва зреене. Ще поръчам, пък каквото стане. Чудил съм с тези 10% вода с какво помагат?Mozo написа:Не съм я използвал, но не виждам причина да не е 100% VG. Относно никотина - по-трудно ще ти зреят течностите, а и без никотин, ако гълташ, е доста неприятно и е много остро. Аз затова и продължавам да слагам, макар и малко - около 2-3%
Водата не помага на безникотиновите. Има ли вода, дере адски гърлото и създава симтоми за инфекция на дихателните пътища. Направо ти се чудя, що не си поръчаш от Валерус - София или Райхим - Пловдив, едно кило глицерин за 7-8 пари?! Другият вариант е от аптеката - Глицерол, като в него има вода, ама е доста мазен и тя не се усеща, сигурно е неква спешъл. Поне 2 литра съм прекарал от него.pi4a7a написа: Чудил съм с тези 10% вода с какво помагат?
1 кило за 7-8Льо написа:Водата не помага на безникотиновите. Има ли вода, дере адски гърлото и създава симтоми за инфекция на дихателните пътища. Направо ти се чудя, що не си поръчаш от Валерус - София или Райхим - Пловдив, едно кило глицерин за 7-8 пари?! Другият вариант е от аптеката - Глицерол, като в него има вода, ама е доста мазен и тя не се усеща, сигурно е неква спешъл. Поне 2 литра съм прекарал от него.pi4a7a написа: Чудил съм с тези 10% вода с какво помагат?
Така си мислиш. Никотина винаги е разтворен в пропиленгликол. Няма глицеринова база с никотин.Mozo написа:Няма проблем да се продават разни неща, не се притеснявай
Изпаряваме, как иначе, не съм спиралБих си взел от твоя никотин, но аз съм само на растителен глицерин, сори
Даже е точно 6лв. литъра. Писах, къде го има. Изпращат с Еконт.pi4a7a написа:
1 кило за 7-8![]()
Във Варна има ли го това животно, или да поръчам по-нататък.
Сега разгледах, че по-добре да е растителен глицерин.