Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Всичко за електронната цигара
- sashogg
- Редовен потребител
- Регистриран: вт окт 11, 2011 17:56
Re: Всичко за електронната цигара
Дай един тракинг номер на такава пратка,да видим от къде тръгва.Аз твърдя,че избирайки с коя поща да пътува,не избираме от кой склад да се достави.
Прочетено: 80448 пъти
- fcbico
- Редовен потребител
- Регистриран: съб май 14, 2016 12:07
- Контакти:
Я чакай малко ! Аз не се опитвам да защитавам нещо,някой или да излезна прав,а просто споделям опита си,за да помогна ако мога с някакъв начин.sashogg написа:Дай един тракинг номер на такава пратка,да видим от къде тръгва.Аз твърдя,че избирайки с коя поща да пътува,не избираме от кой склад да се достави.
В крайна сметка кое е по-важно - да ти дойде пратката бързо или това откъде идва ? На мен лично ми е все едно откъде ще дойде,важно ми е да е по-бързо !
И не че съм длъжен,ама ето ---> http://prntscr.com/de4pgd и http://prntscr.com/de4ral
Тази втората даже е дошла за 10 дни.
Даже и да я пускат от Китай до Холандия - пак е все едно.
- sashogg
- Редовен потребител
Не знам защо имам чувството ,че ми се караш.Това че оспорвам твърдението ти е някакъв проблем ли,докачаш се лично ли...Спокойно.Аз поръчвам от доста време и го знам това със складовете,но не винаги може да се избира.Поисках ти тракинга за да видим като се праща от къде тръгва,не да се заяждам.Първия ти тракинг не изписва от къде тръгва.Каквото го имат тук,не го пращат от Китай,това е ясно.Моите,които са без следене,не излиза точно от къде тръгват,само че са предадени и кога се пращат.Абе от където и да идат,важното е да не минаваме митница и да идват сравнително бързо.И не се докачай,приемай и чуждо мнение.
Да,май наистина си прав за тези,че са тръгнали от холандия,това след време ще бъде ценно,а и сега даже,ако те извикат на митница,не дължиш ДДС,защото е от евросъюза.
Да,май наистина си прав за тези,че са тръгнали от холандия,това след време ще бъде ценно,а и сега даже,ако те извикат на митница,не дължиш ДДС,защото е от евросъюза.
- fcbico
- Редовен потребител
- Контакти:
Преди малко си взех пристигналия Hellvape Alien RDA.
Причината,поради която си го взех,е най-вече заради дрипките (5 броя)--->
Нищо специално иначе като RDA,освен че главата на извънземното ставала зелена при определени градуси,но това тепърва ще го разгадавам
Причината,поради която си го взех,е най-вече заради дрипките (5 броя)--->
Нищо специално иначе като RDA,освен че главата на извънземното ставала зелена при определени градуси,но това тепърва ще го разгадавам

- sashogg
- Редовен потребител
Да ти е честита дрипката.А аз имам една пратка,поръчана на 7.11. и още я няма,от 3F Vape,Тайфун ГТ3.Надявам се тия дни да пристигне благополучно и да ми хареса модела.Ето този е точно.
http://www.3fvape.com/home/11993-taifun ... EFHh330_YA
А това е едно видео на модела от 3F Vape.
http://www.3fvape.com/home/11993-taifun ... EFHh330_YA
А това е едно видео на модела от 3F Vape.
- fcbico
- Редовен потребител
- Контакти:
Аз чакам другата седмица да ми дойде Wotofo Conqueror RTA,който набарах за 10$ преди седмица.
Официално заявявам че повече никакви железа няма да си поръчвам,освен ако не е за навиване
Официално заявявам че повече никакви железа няма да си поръчвам,освен ако не е за навиване

- sashogg
- Редовен потребител
А...колко пъти официално заявявам,че дърпам спирачката...Докато не ми взлезе някоя нова муха,я с изпарител,я с мод.Края на лятото имах някакъв душевен мир и близо 3 месеца не съм поръчвал нищо,после излезе Байката,тайфун3 и ми нарушиха комфорта.Междувременно поразчистих 4-5 изпарителя,които не ползвам и съответно направих няколко нови поръчки.Увеличих Пико модовете още,но това за мен е най доброто и малко модче,така че нека има.Абе луда работа,но и всеки месец да си вземаме по една нова играчка,пак е нищожен процент от това,което преди давахме за цигари. 
Какво имаш предвид ,ако не е за навиване?Ще си купуваш само обслуваеми ли вече?Това е истината,просто трябва да се престраши човек с намотките и да добие малко опит,тогава няма готова глава,което да е по-добра от своя намотка.

Какво имаш предвид ,ако не е за навиване?Ще си купуваш само обслуваеми ли вече?Това е истината,просто трябва да се престраши човек с намотките и да добие малко опит,тогава няма готова глава,което да е по-добра от своя намотка.
- fcbico
- Редовен потребител
- Контакти:
Имах предвид за кантал,стомана,никел или титан за навиване,че не бих си взел нищо вечеsashogg написа:А...колко пъти официално заявявам,че дърпам спирачката...Докато не ми взлезе някоя нова муха,я с изпарител,я с мод.Края на лятото имах някакъв душевен мир и близо 3 месеца не съм поръчвал нищо,после излезе Байката,тайфун3 и ми нарушиха комфорта.Междувременно поразчистих 4-5 изпарителя,които не ползвам и съответно направих няколко нови поръчки.Увеличих Пико модовете още,но това за мен е най доброто и малко модче,така че нека има.Абе луда работа,но и всеки месец да си вземаме по една нова играчка,пак е нищожен процент от това,което преди давахме за цигари.

- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Мда, потвърждавам - избрах най-евтината доставка, но въпреки това изпарителят ще дойде от холандския склад 

Кво направихте вие бе, аз още на Т2 карам 

AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
- sashogg
- Редовен потребител

Сигурно е крайно време, ама някак си не ми се занимава, колкото и да не е голяма занимавката.
AsusVivoBook17
- sashogg
- Редовен потребител
Ако някой се интересува,във Vaping.bg колегите организират кооп за поръчка на никотинова база 48мг/мл ,100мл на цена 12лв от Германия.Цената няма да коментирам,знаете в БГ колко струва 36мг/мл.Ето и темата http://vaping.bg/forum/index.php?topic=2743.0
-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
-
Ивет Стайкова се изнесе на квартира, два пъти се чупила електронната гривна за домашния й арест
от Mozo » вт яну 28, 2025 12:34 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 115 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт яну 28, 2025 12:34
-
-
- 0 Отговори
- 79 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон мар 24, 2025 13:20
-
-
Зеленски в САЩ: Ако Русия спечели войната, вие ще загубите всичко
от Mozo » пон сеп 23, 2024 12:33 » в Любопитни новини - 1 Отговори
- 98 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
пон сеп 23, 2024 12:35
-
-
-
Apple е обвинена в шпиониране на лични устройства и това не е всичко
от Mozo » вт дек 03, 2024 13:36 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 151 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
вт дек 03, 2024 13:36
-
-
-
„На „Опълченска“ всичко кълве!“: Мъж лови риба в центъра на София (СНИМКА)
от Mozo » ср апр 02, 2025 12:20 » в Любопитни новини - 0 Отговори
- 78 Преглеждания
-
Последно мнение от Mozo
ср апр 02, 2025 12:20
-