Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

За Гигадринкс и коректността им

Интересни факти. Методи за почистване на картомайзерите и удължаване на живота им.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

За Гигадринкс и коректността им

Мнение от Mozo »

Искам да изразя благодарност към Гигадринкс и в частност господин Гигов за тяхната коректност. Брат ми си купи две батерии, които имаха проблеми, но бяха забелязани в последствие. Без, каквито и да било уговорки отидохме на място в магазин и всичко беше заменено с нов и работещ артикул. Така се прави бизнес :thumbright:
Прочетено: 1925 пъти
Изображение
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19

Re: За Гигадринкс и коректността им

Мнение от Льо »

При тях винаги е така.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Просто никога не ми се беше налагало да тези дълги години пазар от тях и нямах преки впечатления :)
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Страхотен им е магазина на ломското, нямаше африкано миналия път обаче мхихи, но си пазарувам често от там и съм доволен от обслужването и наличностите
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Mozo написа:Просто никога не ми се беше налагало да тези дълги години пазар от тях и нямах преки впечатления :)
Аз пък имам и добри е недотам, но факт е, че се стараят да угодят на прищевките на клиентите, спазват гаранциите, не правят парчета, помагат кога могат, поддържат асортимент "От пиле мляко" и други.

Има само още един такъв търговец на ел. в държавата, в смисъл - отношение и помощ, но ми идва далече, пък и ако ще давам пари, то ще ги давам на филибар.
Потребителски аватар
Zeroadhesion

Регистриран: нед апр 13, 2008 18:33

Мнение от Zeroadhesion »

Ще използвам темата и аз да изразя впечатление от коректността им, случката е може би преди година и малко:
Скрито съдържание!:
Регистрирайте се или влезте в акаунта си, за да видите съдържанието
Скрито съдържание за нерегистрирани:
Направих поръчка, като в нея се съдържаха 2 картомайзера и още някакви работи, но пристигна само един картомайзер - в приложената фактура към пратката също бяха 2. Звъннах им и обясних ситуацията и пичът отсреща ми каза: "Хммм, много неприятно - добре, ще ви изпратим още един за наша сметка." И на следващият ден беше при мен. Нямам какво повече да кажа, освен едно голямо браво, така се прави бизнес, наистина!
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Така е, дано всички купувачи само и те да са коректни :)
Изображение
Потребителски аватар
fcbico
Редовен потребител
Редовен потребител
Регистриран: съб май 14, 2016 12:07
Контакти:

Мнение от fcbico »

Включвам се и аз към хората,които се обръщат към Гига с уважение и благодарност.Случи се следното:
един мой приятел изпробва Его Туиста и Т2-ка (тук БЛАГОДАРНОСТИТЕ са към ВАС,момчета) и много му хареса.Следователно му поръчахме на него и днес пристигнаха,но поръчката беше объркана и вместо комплект глави за Т2 бяха изпратени 3 карта Т2.След кратък телефонен разговор,представител на фирмата видя грешката и каза,че още днес изпраща комплекта на тяхна сметка.
Жалко е че подобни жестове и коректност от български фирми се броят на пръсти.Съдя по собствения си опит !
Само комплименти към този екип !
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Абсолютно, по-коректни едва ли ще намериш :thumbright: :thumbright: :thumbright: Евала и за твоя приятел, зарибявай, когото можеш, само така :headbang: :headbang: :headbang:
Изображение
Потребителски аватар
fcbico
Редовен потребител
Редовен потребител
Контакти:

Мнение от fcbico »

Mozo написа:Абсолютно, по-коректни едва ли ще намериш :thumbright: :thumbright: :thumbright: Евала и за твоя приятел, зарибявай, когото можеш, само така :headbang: :headbang: :headbang:
Зарибявам ги аз здраво,ама нали с тоя български начин на мислене и разсъдък,не се получава при повечето.
Но мога да кажа че си е техен избор,защото не са пробвали другото,за да имат някакви доводи да си останат на сегашното,но пък това не пречи да си препоръчваме изпаряването навсякъде като някакви майки Терези :)
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Така е, мен също много ме е яд понякога особено когато ме гледат с насмешка, но... Както ти каза то си е за тях :thumbright:
Изображение
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Истината е, че ел. пушенето не е за прости хора.
"Оууу, амчи аз има същата цигара като твоята" ама не точно - некво его с Ц4. "Пълен боклук, за нищо не става"
Прави една дръпка от моята ..... кашля до посиняване, сълзи текат, псува на каруца и това само с 1мг нико :lol: Истина е че неговата е боклук, ама и той не е много умен, а според мен и доста кьорав :evil4:

Пък Гигата си е Гига, да са живи и здрави :headbang:
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Да, това е редовният номер, развиват теории как те имали същата, били я купили за нам си колко пари :lol: :lol: :lol:
Изображение
teodosii1
Регистриран
Регистриран: съб май 14, 2016 12:37

Мнение от teodosii1 »

Добър ден. Дали знаете дали гига работят с еконт. Искам да си поръчам течности , но май има доставка само на адрес с наложен платеж , а ще съм на работа тия дни и не мога да седя цял да чакам?
Изображение
Потребителски аватар
fcbico
Редовен потребител
Редовен потребител
Контакти:

Мнение от fcbico »

teodosii1 написа:Добър ден. Дали знаете дали гига работят с еконт. Искам да си поръчам течности , но май има доставка само на адрес с наложен платеж , а ще съм на работа тия дни и не мога да седя цял да чакам?
Те работят главно с Еконт.Предлагат доставка в офис с наложен платеж и доставка на адрес,така че няма никакъв проблем :съгласен:
Нова тема Отговори

Върни се в “Всичко за електронната цигара”