Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят.

Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите.

Ако не знаете как, кликнете тук

Какъв комплект електронна цигара да си купя

Интересни факти. Методи за почистване на картомайзерите и удължаване на живота им.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit
Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18

Re: Какъв комплект електронна цигара да си купя

Мнение от Mozo »

При всяко зареждане почистваш с малко тоалетна хартия, това е :thumbright:
Прочетено: 21764 пъти
Изображение
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване
Регистриран: нед мар 10, 2013 09:19

Мнение от Льо »

Такааам, главата може пак да ти скрои този номер, затова преди всяко доливане донатягай, скоро ще ти стане навик. Това се случва защото, дрипа увлича главата заради силиконовото калпаче. Преди съм я стягал с клещи, но няма смисъл ако се проверява редовно.
"Много трудно се обяснява на глухи, показва на слепи и спори с идиоти"
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Толкова много ми се беше отвила веднъж, че капка влязла вътре при жицата, като дръпнах и влезе в гърлото, няма такава горчилка брато :evil4:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
teodosii1
Регистриран
Регистриран: съб май 14, 2016 12:37

Мнение от teodosii1 »

Добър ден . Миналата седмица не можах да си взема комплекта който предложихте и тъй като седмица по-късно бях отупал парите които бях заделил, реших да взема нещо временно до следващата заплата :)

Изображение

Вече два дена съм с нея и колкото и да ми е гадна упорито си я пуша и не съм палил цигара от както съм я взел . При всяко дърпане усещам парене и сухота в гърлото , но предполагам това е от тютюна vg 18 mg . Та въпроса ми е дали знаете нещо за въпросната цигара, изпарител и карт. Между другото картомайзера се пълни от долу.
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Да се изразя по-меко - това е пълен ташак и няма нищо общо нито като усещане, нито като вкус, нито като пара с това, което ти предложихме. С това нещо можеш само да се откажеш от електронната цигара, но не и да откажеш истинските, вкусът и усещането са ужасни. Няма удоволствие в тази работа, а само мъка. Аз, като един отдавнашен вейпър не успях да изкарам и половин ден с тая че*ия. Прочети fbico какво написа за неговия комплект - супер доволен е и има защо :thumbright:
Изображение
Потребителски аватар
fcbico
Редовен потребител
Редовен потребител
Регистриран: съб май 14, 2016 12:07
Контакти:

Мнение от fcbico »

teodosii1 написа:Добър ден . Миналата седмица не можах да си взема комплекта който предложихте и тъй като седмица по-късно бях отупал парите които бях заделил, реших да взема нещо временно до следващата заплата :)

Изображение

Вече два дена съм с нея и колкото и да ми е гадна упорито си я пуша и не съм палил цигара от както съм я взел . При всяко дърпане усещам парене и сухота в гърлото , но предполагам това е от тютюна vg 18 mg . Та въпроса ми е дали знаете нещо за въпросната цигара, изпарител и карт. Между другото картомайзера се пълни от долу.
Здравей,приятел.Преди почти седмица си взех това,което ми казаха момчетата.Изключително доволен съм поради следните причини :
ударът в гърлото си е баш (в момента съм на 2-та степен определяща го,а те са 4)
вкусът на течността,която ми препоръчаха,е превъзходна
изключително лесно се борави с цигарата
на втория ден вече усещах колко гадно вонят цигарите и хората които ги пушат и като опитат и подушат какво пуша аз,всеки ми казва че много му харесва
манипулациите,които трябва да извършваш по нея са малко,бързи и лесни
Съветът ми към теб е : послушай хората тук и само ще спечелиш !

п.с.-аз си взех една батерия и все още съм само с една.Държи ме поне два дни,а повярвай ми че доста си цоцам от нея.Иначе е добре да имаш втора,защото всичко се случва и да не увиснеш,че да посегнеш отново към аналоговите миризливки.
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Ооо, не, нее, не си усетил нищо от вонята. Ще си говорим след осем-девет месеца, ще ти се драйфа :lol: :lol: :lol:
Изображение
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Mozo написа:Ооо, не, нее, не си усетил нищо от вонята. Ще си говорим след осем-девет месеца, ще ти се драйфа :lol: :lol: :lol:
Да бе, 8-9 месеца :evil4: Три дена са достатъчни, особено след като си се измирисал, задоволен си и се чудиш, що не си го направил по-рано.

Взех си LG 3000. Не е лоша, но не държи колкото се говори. В общи линии, кара колкото Ефеста 2800 - 8мл. В Гига форума, един се кълне че даянела 16мл. и около толкова часа, при това на 40 вата - да ама не. Обаче сега като му четох пак приказките, май е с две батерии в мода и е възможно в такъв случай.
teodosii1
Регистриран

Мнение от teodosii1 »

Ще се се поизмъча две седмици пък другия път ще взема каквото трябва и ще пиша пак O:)
Изображение
Потребителски аватар
Montoya
Модератор
Модератор
Регистриран: съб фев 15, 2014 11:32

Мнение от Montoya »

Дано само не се откажеш :thumbright:
AsusVivoBook17
CPU 11th Gen Intel(R) Core(TM) i3-1115G4 [/color]RAM 16000MB DDR4; VC-Intel UHD Graphics G4
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Льо написа:
Mozo написа:Ооо, не, нее, не си усетил нищо от вонята. Ще си говорим след осем-девет месеца, ще ти се драйфа :lol: :lol: :lol:
Да бе, 8-9 месеца :evil4: Три дена са достатъчни, особено след като си се измирисал, задоволен си и се чудиш, що не си го направил по-рано.

Взех си LG 3000. Не е лоша, но не държи колкото се говори. В общи линии, кара колкото Ефеста 2800 - 8мл. В Гига форума, един се кълне че даянела 16мл. и около толкова часа, при това на 40 вата - да ама не. Обаче сега като му четох пак приказките, май е с две батерии в мода и е възможно в такъв случай.
На мен ми трябвахо около 8-9 месеца за да осъзная ИСТИНСКАТА воня :гади ми се: В началото никак не ми пречеха, първите месиц също, но в момента не мога и две секунди да ги трая :sick: :sick: :sick:

Ако LG-то ти е фалш, не се учудвай. Ако в Ефест има същото LG, пак не се учудвай :lol: :lol: :lol:
Изображение
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

Ако Гига зареждат фалшиви батерии, значи е фалшиво. Отдругаде батерии не купувам, а ти пак четеш по диагонал.
teodosii1
Регистриран

Мнение от teodosii1 »

Добър ден. Вече около две седмици съм със ел. цигарата , която бях показал ...
Впечатления :
- изпарих две шишенца по 10 мл (като тук влиза теч и " разбирачи", които два пъти ми развъртат пълнителя на картомайзера и цялата течност им се излива върху ръцете :evil: ) + две кутии цигари. Посегнах към цигарите , защото на най - неподходящите места картомайзера протичаше, течността мокреше батерията и нямаше как да го обслужа. При всяко доливане на течност натягам изпарителя подсушавам батерията и някой път си кара по ден без проблем , друг път на второто дърпане "бълбук-бълбук".
- батерията кара спокойно по 1 ден
- още свиквам с ароматите , но пък и още почти нищо не съм изпробвал.
Дойде време следващата инвестиция и се замислям за "мод". Трябва ми нещо стабилно, което просто да НЕ протича, защото не мога да мъкна на всякъде с мене течност , салфетки и клечки за уши за да я чистя ... :) И при други познати с качествени комплекти ( не , като моята "шитня ") се е появил въпросния проблем. :???:
Изображение
Потребителски аватар
Mozo
Skynet Cyber Unit
Skynet Cyber Unit

Мнение от Mozo »

Още тогава те предупредих, че си си купил боклук. Да не говорим, че вкусът му е ужасен, не те знам как си изкарал и две седмици. Сега си купуваш, това, което ти казахме, добавяш само още един фитил на главата и няма да имаш никога течове и всичко си е ок. Не напразно сме отворили този раздел, за да няма такива проблеми. Хората купуват какви ли не боклуци и остават с впечатлението, че електронната цигара тече и се обслужва трудно. Не, когато послушаш хора, които са патили и си вземеш това, което ти казват, разбираш, че всичко е супер елементарно, безпроблемно и много яко.
Изображение
Потребителски аватар
Льо
Луд за връзване
Луд за връзване

Мнение от Льо »

teodosii1 написа:Добър ден. Вече около две седмици съм със ел. цигарата , която бях показал ...
Впечатления :
- изпарих две шишенца по 10 мл (като тук влиза теч и " разбирачи", които два пъти ми развъртат пълнителя на картомайзера и цялата течност им се излива върху ръцете :evil: ) + две кутии цигари. Посегнах към цигарите , защото на най - неподходящите места картомайзера протичаше, течността мокреше батерията и нямаше как да го обслужа. При всяко доливане на течност натягам изпарителя подсушавам батерията и някой път си кара по ден без проблем , друг път на второто дърпане "бълбук-бълбук".
- батерията кара спокойно по 1 ден
- още свиквам с ароматите , но пък и още почти нищо не съм изпробвал.
Дойде време следващата инвестиция и се замислям за "мод". Трябва ми нещо стабилно, което просто да НЕ протича, защото не мога да мъкна на всякъде с мене течност , салфетки и клечки за уши за да я чистя ... :) И при други познати с качествени комплекти ( не , като моята "шитня ") се е появил въпросния проблем. :???:
Само обслужваем изпарител може да се направи да не протича. Всички картове с готови глави в някакъв момент потичат. Модът има връзка с потичането, само ако не покрива нужните ватове за изпаряването на качената течност, демек, задължително над 30 ватов мод, а най-добре 60-100 ватови. Потичането си е нежелан ефект при изпарителите, а тези които дишат отдолу и текат пак на същото място са опасни за мода/батерията.
Нова тема Отговори

• Подобни теми
    Отговори
    Преглеждания
    Последно мнение

Върни се в “Всичко за електронната цигара”