Айде пак лакърдии

Никотина ми е от ингилизия - 72мг, но повече няма да взимам, щото си забърках 30 литра база и смятам да изкарам тоя живот с нея, а леката химия от склад за такава- Райхим в случая.
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Айде пак лакърдии
30 литра
Ъъъ, добре, каквото продават в магазина съм пушилЛьо написа: ↑чет май 23, 2019 21:19Айде пак лакърдии100% глицерин никой не е пушил, а ти дори не си виждал, поради шубето ти от бъркане на манджи. Глицерин с такъв процент е гъст като пресен мед и едва изтича от бутилката. Тия които продават глицерин по магазините, винаги го кръщисват с вода, макар да се кълнат че не го правят. Освен пара и силна сухота в устата, друго не се получава. Ако се търси удар, то пропилена трябва да е равен на глицерина или в превес, но не голям. Ако се търсят парови ефекти е обратното. Другото важно е, че глицепина трепе вкуса на аромата.
Никотина ми е от ингилизия - 72мг, но повече няма да взимам, щото си забърках 30 литра база и смятам да изкарам тоя живот с нея, а леката химия от склад за такава- Райхим в случая.
Избягвай да ползваш есенции за хранително-вкусовата промишленост, демек, от магазина. Имат съставки в тях, които не са предназначени за дишане, а само за папкане. Ванилията със сигурност е такава.