1. Жената иска да не я ревнувам! Но когато спра да и правя забележки, че излиза с този и онзи, ме обвинява, че не я обичам достатъчно.
2. Жената иска да я изненадвам постоянно. Но когато изневиделица я поканя на вечеря у дома, ми се сърди, че не била подготвена.
3. Жената обича да командва. Но когато стане напечено, тя смело заявява " Направи нещо, нали ти си мъжа".
4. Жената иска да я обичам. Но когато на голям коктейл с поне 100 души, се развикам "Мило, обичам те", ми казва, че съм я изложил.
5. Жената иска да я вземам всеки ден от дома и. Но когато паркирам старата ожулена лада, се налага следващата ни среща да бъде някъде в центъра, така, че да пристигне с автобуса.
6. Жената обича секса винаги и по всяко време. Но когато започна силно да се кръвоснабдявам и да усещам растежа, тогава тя е уморена.
7. Жената иска да я черпят по заведенията. Но когато започна да го правя често, ме обвинява, че съм искал да я купя.
8. Жената обича да си и верен и да си само за нея. Но когато спра да излизам с приятели си, за нея вече съм задръстен.
9. Жената обича подаръците от сърце, без значение стойността им. Но когато и подаря книга втора употреба, купена с последните ми спестявания, ме нарича мухльо.
10. Жената обича мъжа, но когато са двама, е още по-добре.
Не ги разбирам жените, ама съм сигурен, че и те не се разбират.
Прочетено: 318 пъти
Здравейте! Вероятно използвате блокиращ рекламите софтуер. В това няма нищо нередно, много хора го правят. |
Но за да помогнете този сайт да съществува и за да имате достъп до цялото съдържание, моля, изключете блокирането на рекламите. |
Ако не знаете как, кликнете тук |
Десет каприза на жената
Re: Десет каприза на жената
Със точка 6 ама въобще не съм съгласна. (Мога и професионално да го заявя.) За 10 мога да поспоря, не е ли по-добре да са трима? Аз поне трябва и да си говоря с някого.
Останалите са верни попадения.
Останалите са верни попадения.
Скромността е за тези, които нямат други качества.
- Mozo
- Skynet Cyber Unit
- Регистриран: пет юни 01, 2007 14:18
Трима звучи доста любопитно
. За шеста точка и аз съм на твоето мнение
.

Ами първия да ходи на работа и да осигурява стандарта, но вечер ще е уморен, затова е втория. Но след.......... и той ще е уморен, а аз трябва и да си говоря с някого, затова е третия. Нищо сложно .
Нищо чудно, първо си мъж, после си водолей и в по двата пункта би трябвало да си с по развинтена фантазия от моята.
- Ми_ми
- Адвокат на Дявола
- Регистриран: чет авг 23, 2007 12:21
Ми не е болезнено верен, напротив болезнено неверен е. По скоро мъжете са неразбиращите в случая, или просто се преекспонират нещата в полза на мъжете.
" Заговори, че да те видя." - Сократ
Вярно!Rebba написа:1. Жената иска да не я ревнувам! Но когато спра да и правя забележки, че излиза с този и онзи, ме обвинява, че не я обичам достатъчно.
Страшно вярно2. Жената иска да я изненадвам постоянно. Но когато изневиделица я поканя на вечеря у дома, ми се сърди, че не била подготвена.

Дааа8. Жената обича да си и верен и да си само за нея. Но когато спра да излизам с приятели си, за нея вече съм задръстен.

Код: Избери всички
9. Жената обича подаръците от сърце, без значение стойността им. Но когато и подаря книга втора употреба, купена с последните ми спестявания, ме нарича мухльо.

Зависи10. Жената обича мъжа, но когато са двама, е още по-добре.
ПонякогаНе ги разбирам жените, ама съм сигурен, че и те не се разбират.

-
- Подобни теми
- Отговори
- Преглеждания
- Последно мнение
-
- 1 Отговори
- 68 Преглеждания
-
Последно мнение от Montoya
нед фев 16, 2025 18:26
-